A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

elso_angyal.png Angyal kommunikáció/ Angyal mágia


Az őrangyalok személyesen a mi oldalunkon állnak, személyes kísérőink. Csak akkor avatkoznak az életünkbe, ha ez szerepel a kozmikus tervben, vagy megkérjük rá. Neki is tiszteletben kell tartani az ember személyes akaratát.

Az arkangyalok összekötő angyalok. Hidat teremtenek Isten és a földi, anyagi dolgok között. Átveszik a gondolatokat, és továbbítják az angyaloknak.
Ha kételkedünk létezésükben, kérjük meg az angyalokat, oldjanak meg valamilyen problémát.
Jelezzenek nekünk, ha itt vannak. Álljunk készen a befogadásra. El fogják küldeni a választ.
Figyelj! Egy hirdetés, mondat foszlány, látomás, belső hang, vagy álom formájában.

Hagyni fogják, hogy megtapasztald a sötét oldalt és a szenvedést, hogy elkezd keresni a fényt.
Ha szólítod, segítségedre fog sietni. Amikor nincs előtted már kiút, tudnod kell, hogy:
TE VAGY AZ ÚT!

Ha úgy érzed, vége mindennek, elvesztél, nem találod a megoldás kulcsát, akkor:
ENGEDJ EL MINDENT!

Tisztítsd ki elméd, törölj ki minden hiedelmet, ragaszkodást, elvárást, és hitet!
Kérd az angyalodat, hogy MOST SEGÍTSEN!
Ne tegyél semmit, figyeld a belső pici hangot, amit eddig elnyomtál. Egyre hangosabban fogja mondani, hogy mit tegyél. Nem fog tetszeni, azt garantálom, hiszen azért nyomtad el magadban.
De nincs más választásod, Te is tudod.
Ne félj semmitől, minden megoldódik.

Gyakorlat:


Feküdj le egy sötét szobában, lazítsd el kezed, lábad. Csillapítsd le agyadat, csak a testedre figyelj. Olyan legyél, mint egy rongybaba. Élettelen, csendes, nyugodt. Képzeld el, hogy angyalod hatalmas puha, meleg szárnya betakarja tested. Vigyáz rád, vezet, tanácsot ad.
Csodát fogsz tapasztalni!!!
Dolgaid sorra jó irányba mozdulnak, helyzeted megoldódik.

VÁRD A CSODÁT, HIGGY BENNE ÉS MEGKAPSZ MINDEN JÓT AZ ÉLETEDBEN!

Gyakorlat:


Írd le egy lapra, amit nagyon szeretnél. Égesd el egy gyertya fölött, így tudasd az angyalokkal kívánságodat. Mindig egy dologra fokuszálj. Kisebb dolgokat kérj, hogy valóban bizonyosságot szerezz, angyalod tényleg segít.

Gyakorlat:


Régi sérelmeinket, fájdalmainkat egy csomagban adjuk át angyalunknak!
Írd le egy lapra őket, éld át újra, majd kérd, hogy vigyék el tőled.
AZ ELENGEDÉS A LEGNEHEZEBB, DE A LEGHATÁSOSABB MÓDJA ANNAK, HOGY MEGVÁLTOZTASSUK ÉLETÜNKET!
Írd le félelmeidet, beidegződéseidet, elvárásaidat és add át. Ezek a dolgok nem valósak,
CSUPÁN ELMÉNK ILLÚZIÓI!
HA MEGTESZED, SZABADON ÉLHETSZ TOVÁBB!

angyal-a-kezben.jpg

 

ARKANGYALOK - SEGÍTSÉG KÉRÉSE


Mihály arkangyal

"Most megidézlek hatalmas Mihály arkangyal, kérlek, állj a jobb oldalamra.

Most hívlak, gyere kérlek. Mihály arkangyal hívlak,kérlek segíts! Kérlek mutasd fényedet és erődet, hogy érezzem. Kérlek, önts belém bátorságot és erőt, hogy erőfeszítéseimnek pozitív eredménye legyen. Most megkérlek, hogy minden negatív kötelékemet és kapcsolatomat vágd el kardoddal. /Várj kb. 5 percet, amíg dolgozik./ Kérlek, hogy a védelem sötétkék palástját terítsd rám, hogy csakis a legfelsőbb rendű és legtisztább fény maradjon az aurámban. Köszönöm."Kérlek vegyél körbe erőddel és fényeddel, és tarts távol az aurámtól és a lényemtől minden sötét erőt, minden sátáni és démoni erőt, minden entitást és minden egyéb negatív hatást. Kérlek biztosítsd ezt számomra.....órától .......óráig. Kérlek maradj velem egész nap. Köszönöm.

 

Gábriel arkangyal

"Most megidézlek Gábriel arkangyal. Kérlek gyere! Gábriel arkangyal hívlak, kérlek segíts! Kérlek, hogy tiszta fehér sugaraddal állj a bal oldalamra. Kérlek, hogy tiszta fehér energiáddal áraszd el az aurámat és irányítsd következő lépésemet, vagy terelj új ösvényre. Kérem, hogy életem feladatának jelképei most megvilágosodjanak és aktiválódjanak. Kérlek, hogy hozz örömöt, kegyelmet, tisztánlátást, megértést, nagylelkűséget és tegyél rendet az életemben."

 

Uriel arkangyal

" Most megidézlek hatalmas Uriel arkangyal, kérlek, állj elém és bölcsességednek lila és arany sugarával töltsd meg aurámat. Segíts nekem, hogy életem minden konfliktusát el tudjam simítani, és nyugalommal, testvériséggel helyettesíthessem. Kérlek, szabadíts meg minden mentális és érzelmi lánctól, és töröld el minden félelmemet."

 

Rafael arkangyal

" Most megidézlek Rafael arkangyal zöld smaragdsugaraddal, kérlek, állj mögém és kérlek, tölts meg a gyógyulni tudás erejével és a bőség áldásával. Védelmet kérek utazásaimhoz, hogy az igazságosság, igazság és a cél vezéreljenek utamon."

 

Chamuel arkangyal

" Most megidézlek Chamuel arkangyal rózsaszín sugaraddal, hogy a szeretet lángját szítsd még magasabbra szívemben. Kérlek, segíts, hogy együttérzésre leljek és megtaláljam a megbocsátást magam és mások számára is, akiket akarva, akaratlanul megbántottam. Kérem, hogy szívem személyes és kozmikus szinten is nyitott legyen.

 

Jophiel arkangyal

" Most megidézlek hatalmas Jophiel arkangyal, hogy bölcsességednek és megvilágosodásodnak arany sugarával tölts meg a korona csakrámon keresztül. Kérlek, hogy bölcsességed világosítsa meg és lelkesítse tudatomat, hogy tanulni és tanítani is a legmagasabb szinten legyek képes. Kérlek, hogy az életeim során összegyűlt jelképek most megvilágosodjanak és aktivizálódjanak."

 

Zadkiel arkangyal

" Most megidézlek Zadkiel arkangyal, az öröm és transzmutáció ibolyaszínű sugarával. Kérlek, hogy a bennem lévő negativitás távozzon, olvadjon fel, és a helyére öröm, tapintat és tolerencia költözzön."

 

 

angyal2.png

Robbantsd ki magad jelenlegi helyzetedből!


Úgy érzed, megrekedtél egy szinten, sehogy sem tudsz kitörni, és egy zseniális ötlet tudna átlendíteni a holtponton, hogy előbbre juthass? Hívd Zikiel, az üstökösök és meteoritok angyalát.

70Néha elég egyetlen ötlet ahhoz, hogy életünk egy teljesen új irányt vehessen. Egy zseniális ötlet képes megváltoztatni az egész életedet. Ezek a gondolatok általában hirtelen, villanásszerűen pattannak ki a fejünkből.
Zikiel az üstökösök és meteoritok angyala villámszerű látomások formájában nyújt inspirációt az égből. Zikiel üzenete: „Én irányítom az üstökösök és meteoritok útját a világűrben, az ember galaktikus eredetéről mesélve. Fényességes kozmikus porfelhő jelzi utam, de útközben hirtelen zseniális ötleteket kaphatsz tőlem, pontosan erre lehet szükséged, életed gyökeres megváltoztatásához. A nevemmel programozz be egy követ és tartsd magadnál, amíg meg nem jön a megváltó ötlet. Kérd, hogy mutassak utat neked, hogy tudd, melyik ötlet az, amelyik neked való.”

Szerencsekő az inspirációhoz

Programozz magadnak be egy szerencsekövet az inspiráció fogadásához. Válassz egy átlátszó hegyikristályt, és fogd a bal kezedbe. A kristály fölött olvasd fel Zikiel üzenetét, majd fogd az ásványt mindkét kezedbe, és magadban kérd Zikielt, hogy segítsen, és leheljen szív-energiát a kőbe, és szeretetével zárja bele a programot. A kristályt tartsd a zsebedben, vagy a táskádban, esetleg a párnád alatt, amíg úgy nem érzed, megkaptad a szükséges útmutatást. Ha úgy érzed, megtaláltad, amit a szíved diktál, cselekedj e szerint.

Sokszor megesik, hogy már megjött a sugallat, az inspiráció, de valahogy nincs kellő erőnk és bátorságunk elindulni. Hagyjuk magunkat lebeszélni, eltántorítani eredeti céljainktól. Ha megjött az inspiráció, de nincs elég önbizalmad vagy bátorságod követni azt az utat, akkor próbáld ki a következő pozitív megerősítéseket:

 


1. Az új célok megtalálásához szükséges intuitív látásmód elérésére: „Zikiel, újra meg kell találnom a céljaimat, és segítségeddel tisztán fogom látni, hová szeretnék eljutni az életben. Köszönöm, hogy segítesz megérteni, hogy bennem is megvan az ösztönös képesség, amivel megtalálhatom a céljaimat, és kialakíthatom a jövőképemet, hogy reménnyel telve elindulhassak utamon.”

2. Elveid és ideáljaid követéséhez: „Zikiel angyal, ellenállok a kompromisszumoknak, hogy kitartsak az elveim mellett. Szerető támogatásoddal megtalálom az önbizalmam építéséhez szükséges erőt és az egyensúlyt, és továbbra is becsülettel tisztességesen követem a magam igazát. Utamról senki és semmi el nem téríthet.”

 


 

55.gif

Kapcsolatfelvétel az angyalokkal

 

Ha angyalokkal szeretnénk kommunikálni, létre kell hoznunk a lakásban egy szent helyet.

Az angyalok vonzódnak a békét, szeretetet sugárzó helyekhez, ezért egy olyan ki sarkot kell kialakítanunk, ahol kellően eltudunk lazulni, meg tudjuk tisztítani gondolatainkat és megtudjuk nyitni szívünket az angyalok birodalma felé.

 

Abban a szobában ahol kialakítod ezt a szent helyet, ott nagyon szép rendnek és tisztaságnak kell lenni. Pakolj el és alaposan takarítsd ki a szobát. Semmi olyan dolog ne legyen a helységben, amit az utóbbi két évben már nem használtál.

 

Ha ez megvan, el kell készítened egy angyali oltárt. Keress neki egy asztalt, vagy egy támla nélküli széket és azt terítsd le az aranyszegélyű fehér terítővel. Tegyél utána az oltárra, kedvenc tárgyakat, keresztet, virágot, amik közel állnak a szívedhez. Utána egy szép gyertyatartóba egy szál fehér gyertyát. Helyezz el az oltáron a 2 füstölőt is, az egyikbe szantál a másikba tömjén füstölőt tegyél. Teljesen rádvan bízva, hogy tervezed meg az oltárt, az angyalokat vonzani fogja a szépsége és a benned rejlő szeretet.

 

Mindennap tölts el egy kis időt az oltárnál, ezzel megszenteled a helyet és feltöltöd energiával.

Ha mindezek megvannak, akkor kapcsolatba léphetsz az angyalokkal.

Nagyon lényeges, hogy olyan időpontot válassz a szertartásra, amikor nem zavarhat meg senki.

Tegyél be egy szép zenét, gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőket. Készíts az oltár mellé egy tiszta fehér papírt és egy tollat.

Ülj le az oltár elé és próbáld megtisztítani a gondolataid. Minden negatív dolgot hessegess el, és teljen meg a szíved szeretet és az öröm gondolataival.

 

Ha kétségek gyötörnek, ha aggódsz, vagy bármilyen negatív érzés tölt el, írd le ezeket a félelmeket egy papírra és egy tűzálló tálkában égesd el. A tűznek hatalmas tisztító ereje van.

A tested a lélek temploma és nem veszi jó néven ha egészségtelen ételekkel táplálod. A rossz minőségű ételek, csökkentik az ember rezgésszintjét. Próbáld úgy kialakítani az étrended, hogy minél kevesebb cukrot, tartósítószeres ételt egyél. Fogyassz minél több zöldséget, gyümölcsöt, vértezd fel magad vitaminokkal. A cukrozott üdítők helyett meg igyál minél több természetes nagy mennyiségű vizet.

 

Ha már ráhangolódsz az angyalokra, azt fogod észrevenni, hogy egy pár ismerősöd már nem lesz rád nagy hatással. Próbáld kerülni az olyan embereket, akik negatívak és állandóan panaszkodnak, ugyanis magadba szívod tőlük a rossz energiájukat.

 

Házi feladat: Továbbra is úgy teljenek a napjaid, hogy minél kevesebbet panaszkodj, ne hibáztass másokat, és ne magyarázkodj. Ez az a legfontosabb dolog, ami pozitív irányba terelheti életed.

 

Az őrangyalod hívása                          angyalkak1.gif

 

Az angyalok általában addig nem avatkoznak be az életedbe, még nem kéred őket. Tisztelik szabad akaratodat és csak vészhelyzetben jelennek meg anélkül, hogy hívtad volna őket.

 

Az angyaloktól csak pozitív dolgot kérhetsz, nem árthatsz másoknak. Mindig fogalmazd meg pontosan magadba kérést, mielőtt elkezded a szertartást.

 

A kéréseiddel nem avatkozhatsz be a karmádba(életfeladataid), vannak bizonyos dolgok, amiket a lelkednek megkell tanulni, ha fejlődni akar az élet során. Az eddig elkövetettjó és rossz tetteid befolyásolják azt, hogy az angyalok hogyan tudnak segíteni kéréseidben.

 

Ha feltetted a szép zenét, meggyújtottad a gyertyákat és a füstölőket, akkor hunyd be a szemed és ahogy már írtam korábban is, hessegesd el a negatív gondolataid, és töltsd meg elméd a szeretet és az öröm érzéseivel.

 

Ha ez megvan, írd le a papírra az aggodalmaidat, problémáidat és utána a kéréseidet. Igyekezz mindent pontosan megfogalmazni. Képzeld azt, hogy egy olyan barátodnak írsz, akiben maximálisan megbízol.

 

Ha ez megvan, akkor azoknak akik megbántottak, vagy bosszantottak téged, küldj szeretetteljes gondolatokat. Megfogsz lepődni majd az eredményen.

 

Ha ez megvan, hallgasd még a zenét és elméd töltsék el szeretetteljes gondolatok. Várd meg még leég a füstölő. Ha ez megvan, fújd el a gyertyát és a papírt tedd olyan helyre ahol, mindig a közeledben van. Addig nagyon vigyázz a papírra, amíg nem teljesülnek a kéréseid.

 

Ha hétköznap olyan kellemetlen helyzetbe kerülsz, akkor gondolatban is nyugodtan kérhetsz angyalodtól, csak gondolt ezt, őrangyalom kérlek segíts!


 

917601.jpg

Szeretnéd néha megállítani az időt?


Néha szeretnénk, ha az idő megállna, hogy elidőzzünk egy kellemes pillanatban, máskor meg arra vágyunk, hogy minél gyorsabban repüljön. Az idő angyala Eth, képes arra, hogy az idő sodrását megváltoztassa.

80Eth, az idő angyala szerint az idő folyékony és végtelen. Nem úgy működik, ahogy azt mi hisszük, de az emberi agy egyszerűen lineárisan fogja fel az idő múlását. Az angyalok magasabb rendű lények, és pontosan tudják, hogy valójában nincs is idő, csak maga a végtelen. Eth üzenete: „Én uralkodom az idő felett, de nem úgy, ahogy ezt gondolnád. Az idő folyékony, ugyanakkor végtelen, a kezemen folyik keresztül a múlt, a jelen és a jövő. Folyása az örökkévalóság szimbóluma, oda-vissza, körbe-körbe folyik, néha gyorsan, néha lassabban. Az idő állandóságának gondolata csupán az emberiség fejében született meg. Kezem között folyik az idő forrása, és ha jóhiszeműen arra van szükséged, hogy megváltozzon sodrása, csak hívj és én segítek.”

 

Hívd az idő angyalát!

Ha szeretnél egy kellemes pillanatot hosszabbra nyújtani, hívd az idő angyalát, hogy kicsit még benne maradhass ebben a kellemes érzésben. Így könyörögj hozzá: Eth, Eth, Eth, kérlek, nyújtsd hosszabbra az időt, és lassítsd le egy kicsit a folyását, had élvezzem még egy kicsit a boldog pillanatot. A kezedbe teszem a lelkem, a kezedbe teszem a lelkem, a kezedbe teszem a lelek. Ha pedig kínos helyzetbe kerültél, és szeretnéd, ha felgyorsulna az idő, akkor ekképpen könyörögj Eth angyalhoz: „Eth, Eth, Eth, kérlek, gyorsítsd fel az idő múlását, had legyek minél hamarabb túl ezen a kellemetlen, kínos helyzeten. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 

Megerősítések

Eth segít, hogy időt tudj szakítani mindenre. Ha úgy érzed, kifolyik az idő a kezed közül, és semmire nincs időd, akkor szintén Eth angyal segítségére lesz szükséged. Így könyörögj hozzá:”Eth, Eth, Eth, kérlek, segíts, hogy időt tudjak szakítani arra, hogy elgondolkodjak az életemen, és arra tudjak koncentrálni, ami igazán boldoggá tesz, ha ez a lelki üdvösségemet szolgálja. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.

A következőkben két pozitív megerősítést találsz, amit érdemes kipróbálni, mindkettőt saját igényeid szerint alakíthatod. Ha úgy döntesz, elvégzed az egyiket, írd le, és tedd olyan helyre, ahol mindennap látod és fel tudod olvasni, míg céljaid teljesülni látszanak.

A céltudatosság és határozottság növelésére:
A céltudatosság növelésében Nadiel a Szaturnusz uralkodó angyala lesz a segítségedre. Így könyörögj hozzá: „Nadiel, tudom, hogy elég céltudatos, határozott és magabiztos tudok lenni céljaim eléréséhez. Szereteted irányításával módszeresen fogok hozzá ezek megvalósításához, és nem adom fel, amíg sikerrel nem járok.


A gyakorlatiasság és az alaposság növelésére:
„Nadiel, új célokat tűztem ki magam elé, de ezek eléréséhez gyakorlatiasabbnak kellene lennem. Szerető segítségeddel reálisan fogom látni a valóságot, és mindenre oda tudok figyelni, megszerzem a kitartást, ami az álmaim megvalósításához szükséges.”

 

Asztali nézet