A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

 

hzssoft_2998.png

 

 

M E D I T Á C I Ó K

 

 

 

 

 

Angyalhívás meditáció

 

 • Válasszunk ki a lakásban egy csendes helyet, ahol senki sem zavarhat meg bennünket, senki sem nyit ránk! Kapcsoljuk ki a mobiltelefonunkat!
 • Válasszuk ki a meghívott angyalunkhoz illő színű gyertyát! Gyújtsuk meg!
 • Tisztítsuk meg az energiateret aromalámpa, füstölő segítségével!
 • Tegyünk fel a meditációnkhoz kiválasztott angyali zenét, de csak akkor hallgassuk, ha nem vonja el a figyelmünket!
 • Ha tehetjük, meditáció előtt zuhanyozzunk le! Jobb közérzettel, a külvilág energiáinak lemosásával fogékonyabbá tehetjük magunkat az angyalokkal való kommunikációra, az emelkedett tudatállapotra.
 • Bújjunk kényelmes ruhába, ha tehetjük, viseljük minden alkalommal ugyanazt! Kerüljük a szintetikus anyagokat, mert zavarják az energia áramlását! Ha lehet, öltsünk világos színeket, mert a sötét, fekete színek csökkentik a rezgésszámunkat, ezzel megzavarják a meditációt!
 • Helyezzünk virágot a közelünkbe, az angyalok és tündérek szeretik az élő virágok energiáját, ahogyan a csengő-bongó hangokat is. Ezért ha felkészültünk a meditációra, csengethetünk egyet az elején, majd a végén is, jelezvén a meditáció idejét.
 • Helyezkedjünk el ülő meditációs pózban! Ülhetünk székre vagy a földre, meditációs párnára. Fogjunk kezünkbe vagy tegyünk az ölünkbe valamilyen angyali kristályt: angelitet, szerafinitet, szelesztitet, angyali aura kvarckristályt.
 • Engedjük el a zavaró gondolatokat, hogy egyre tisztábban a célunkra fókuszálhassunk! Összpontosítsunk a légzésünkre, és lazítsuk el a testünket!
 • Kezdjünk el ráhangolódni az angyali birodalomra! Figyeljük meg, hogyan áramlik az energia a testünkben, a gerincünk mentén!
 • Képzeljük el, hogy belégzéskor a Föld energiáit áramoltatjuk a gyökércsakránkon át egészen a fejtetőnkig, majd a koronacsakránk felé! Kilégzéskor a koronacsakrától áramoltassuk a tiszta energiát a gyökércsakránk felé! Ez megtisztítja az energiarendszerünket, és összeköt bennünket a földi és az égi dimenziókkal.
 • Némi gyakorlással a belélegzett levegőt a megtisztított energiacsatornákon át, fejtetőnkön keresztül küldjük tovább az égbe. Adjunk hálát valamennyi jó és rossz napunkért, képzeletben eloszlatva a felhőket! Majd kilégzéskor képzeljük el, hogy innen egy fénynyaláb visszatér közvetlenül a fejtetőnkön át a testünkbe!
 • Lélegezzük be jó mélyen ezt a fénynyalábot, töltsük fel vele magunkat! Ez a mennyei fény köt össze bennünket az angyalunkkal, és feltölti valamennyi sejtünket. Legyünk befogadóak, képzeljük el, hogy valamennyi nekünk szánt angyali áldás és pozitív energia ránk hull! Töltődjünk fel vele, fürödjünk meg benne!
 • Irányítsuk a figyelmünket a szív-csakránkra – a mellkasunk közepén –, ezen keresztül kommunikálnak velünk a legkönnyebben az angyalok. Figyeljük meg, amint kinyílik és áramlik benne a finom, tiszta, rózsaszín fény! Képzelőerőnkkel erősítsük meg ezt a fényáramlást!
 • Ha az angyalokkal szeretnénk kapcsolatot felvenni, akkor fel kell emelnünk, meg kell nyitnunk a szívünk. A siker biztos jele a testünket elárasztó kellemes, megnyugtató, meleg érzés.
 • Gondolatban kérjük az iránymutatást, fejezzük ki vágyunkat az angyalunkhoz való kapcsolódásra! Várjunk türelmesen, míg angyalaink közelebb húzódnak! Hangolódjunk rá és érezzük, amint energiaterünk rezgésszintje emelkedik.
 • Legyünk elfogadóak! Képzeljük el és érezzük, amint angyalunk mellénk – vagy mögénk – áll. Hagyjuk, hogy a belőle áramló feltétel nélküli szeretet betöltsön! Jelenlétének biztos érzékelésekor kérjünk útmutatást kérdéses ügyünkben! Ezután maradjunk csendben és figyeljük az angyal válaszát!
 • Az angyal üzenhet gondolatainkon, belső hangunkon keresztül, sugallhat ötleteket, üzenete fények, színek, szimbólumok formájában is érkezhet. Ha csendben figyelünk, megértjük. A megértés gyakran egy érzés. Előfordul, hogy az üzenet értelme csak órákkal, hetekkel később bontakozik ki, és nyer értelmet egészében. De amikor szükségünk lesz rá, a megfelelő pillanatban ott lesz.

A meditáció végén köszönjük meg a jelenlétet, és térjünk vissza a jelenbe!

 


 

Angyali segítség befogadására...

 

 

Drága lelkek, fényes létek! Angyalok szólunk most hozzátok, kik veletek a Földön utatokat járjuk.

Tudjátok, angyali seregek vesznek körbe titeket, hogy segítsenek. Egyre több angyal érkezik körétek, hogy rezgéseink segítsenek befogadni az érkező energiákat. De belétek hajlandóság híján nem tud lépni a kellő energia, mert nem tudván, ezt elutasítjátok.

Apró figyelmeztetések, sugallatok, jelek útján adjuk értésetekre jelenlétünket. Figyeljetek magatokba, s magatok köré. Szükségetek van erőitekre, hogy azt magatokba építve továbbléphessetek.

Segítsetek nekünk figyelmetekkel és befogadásotokkal, hogy tehessük azt, miért idejöttünk. Engedjétek be rezgéseinket, hogy a tiéteket így behangolhassuk és befogadóvá alakítsuk.

Minden erő, mit kaptok a Teljesség felé vezet benneteket. Segítségetekre válik, ha az Akarattal együttműködtök. Harmónia és békesség vesz körbe benneteket, s ezt sugározzuk rátok folyamatosan.

Ha nem zárnátok le magatok körül a teret, s érzelmi páncélotokat engednétek lefejteni, megéreznétek, mert hozzátok férne. Átjárna és feltöltene titeket.

Ezért most egy olyan imát adunk nektek, mi feloldja ezt a falat körülöttetek, s behívja angyali erőinket, mivel segítünk, harmonizálunk benneteket.

Meglátjátok, ezután jobban észreveszitek majd jeleinket és figyelmeztetéseinket, miket eddig a véletlenre fogtatok.

Az imát szívből, s teljes akaratotokból mondjátok el, mert biztosak lehettek benne, itt vagyunk és meghalljuk:

 

 


 

Angyali erők hívásahzssoft_705.png

 

Angyalok köröttem, kérlek Benneteket

Ellenállásomat bontsátok most le

Szabad akaratommal, tisztán elfogadom

Az Isteni ajándékokat, mit tőletek kapok.

Érzelmi falam ne álljon most elém

S ne legyen bennem fenntartás vagy félsz

Befogadom tisztán az Isteni Erőt

Mi lelkem jogán engem megillető!

Segítsetek, hogy a jeleket észrevegyem

Angyalaim, mit elibém tesztek

Mert szívem megsúgja, mit kell tennem

Hogy az angyali erő szétáradjon Bennem.

Köszönöm Isten nevében

Ámen

 


 

 

A fohász angyala felviszi a mennybe a kívánságaidat

 

Imáid és kívánságaid Sandalphon angyal segítségével jutnak fel az égbe. Ő gyűjti őket össze egy csokorba, és juttatja el a mennybe.

8

Van úgy, hogy egész éjjel imádkozunk valakiért, hogy meggyógyuljon, és másnapra csoda történik és jobban lesz. Imáink meghallgatásra kerültek és gyorsan jött is a válasz. Máskor azonban úgy érezzük, hogy vágyaink, kívánságaink, melyeket már hosszú ideje küldünk az ég felé, valahogy nem jön rá válasz. Mintha nem jutnának el az égbe. Dehogynem! Minden kívánság eljut az Univerzumba, melyet csak kigondolsz. A válaszok is megérkeznek, csak nem mindig veszed észre azokat, vagy nem érted meg a választ. Az angyalok nem szavakkal kommunikálnak velünk, hanem jelekkel, intuíció formájában és látomásokkal. Ha ezekre nem figyelünk oda, akkor hiába várjuk a csodát.

Hívd Sandalphont!

Sandalphon angyal feladata az imák, kívánságok és vágyak összegyűjtése, és ő juttatja el azokat a mennybe. Imádság közben hívd őt, hogy ott legyen melletted! Ne csak azért hívd, hogy eljuttassa üzeneteidet a mennybe, hanem azért is könyörögj hozzá, hogy a válaszokat megértsd. Hiszen mindig jönnek válaszok, csak nem mindig tudjuk azokat értelmezni.
Sandaphon a fohászok angyalának üzenete: Én vezetem lépteidet a saját spirituális fejlődésed tündöklő ezüstútján. Imádság közben hívj engem. Összegyűjtöm a fohászaidat, mihelyt kialakulnak benned – nem is kell kimondanod – és ragyogó virággá változtatom őket, majd a csokrot elviszem a mennyországba a nevedben. A következőképp könyörögj Sandalphonhoz:


„Sandalphon, Sandalphon, Sandalphon, továbbítsd imáimat és mutass utat, hogy teljesen megértsem a rájuk kapott válaszokat, mert szeretnék spirituálisan fejlődni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha ezt az imádságot minden alkalommal elmondod, és tudatosan figyelsz a jelekre, akkor biztos észreveszed az angyali válaszokat, és sikerül megértened azokat.

Oriel angyal is segít

Oriel angyalhoz is fordulhatsz, ha a jövővel kapcsolatos vágyaidat szeretnéd megvalósítani. Ő a végzet angyala, aki megvilágosítja előtted a jövőképedet. A jelekre való odafigyelés akkor is fontos, ha Oriel angyallal dolgozol.
Oriel, a végzet angyala megvilágosítja a jövőképedet.

Mondd a következőt: „Oriel, Oriel, Oriel, életem igaz értelmét keresem, és szerető támogatásodra van szükségem a jövőmmel kapcsolatban, mert veled és Isaiellel egy örömtelibb jövő kialakításán fáradozom. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében.

 

 


 

 

A szivárványon túl / Angyalmeditáció /

 

 

A meditáció előkészületei:

 

- Nyugodt környezet, nyugodt lelki és testi állapot.

- Telefont kapcsold ki, ne zavarjon meg az elcsendesedésben!

- Gyújts meg egy szép gyertyát, s egy füstölőt!

- Tégy be egy kellemes, lágy zenét, ami segíti az ellazulásod!

- Takarózz be, hogy ne fázz a meditáció alatt!

- Ha teheted, végezz előtte egy tisztítást és kérj védelmet!

- A kipontozott részeknél hagyj egy kis szünetet, hogy legyen módod tapasztalni

 

 

A szivárványon túl / Angyalmeditáció /

 

Ülj vagy feküdj kényelmesen, lazulj el!..............Engedd el magad, csendesítsd le gondolataidat!…………..Törölj ki minden zavaró gondolatot az elmédből…………lazíts…………….Érezd, ahogy tested minden része egyre jobban ellazul!............

Most kezd el figyelni a lélegzetedet!………..lassan be és ki…………….lassan be és ki…………Minden belégzéskor szívj magadba nyugalmat, harmóniát és békét! Kilégzéskor fújd ki az elhasznált levegővel együtt a még benned lévő feszültséget!................Érezd, hogy egyre jobban ellazulsz, tested és szemhéjad elnehezedik……………Egy kellemes, relaxált állapotban vagy!

 

Figyelmedet vidd a homlokod középpontjába, kérlek!...............

 

Képzeld el, lásd, érzékeld, hogy egy őserdőben állsz! Lásd a buja növényzetet, a zöld minden árnyalatában pompázó növényeket, színes virágokat! Élvezd kicsit a környezetet, add át magad ennek az érzésnek!.................

 

Sétálsz az őserdőben, haladsz előre, biztonságban vagy! Egy vízesés hangjait véled felfedezni, s a hang irányába indulsz. A fák lombjain már keresztülsüt a nap, kiérsz egy kis tisztásra, veled szemben egy csodálatos vízesés. A víz zúdul alá a sziklákon, köveken, s egy kis tóba ér le………………

 

Az égre nézel, s látod, felhők gyülekeznek. Pár pillanat múlva langyos, tisztító vízcseppek érintik bőröd, te boldog vagy, s élvezed a rád hulló, simogató esőcseppeket……………….

 

S amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen elvonulnak a felhők, s a ragyogó Nap melengetni kezdi tested és lelked……………

 

Felnézel az égre, s pompás látvány részese vagy! Ragyogó szivárvány képződik az égen. Egyre erőteljesebben látod a színeit, csodálod, és szívod magadba a színek rezgését, az érzéseket, az érzeteket!.......................

 

Teljesen átadod magad a látványnak! Boldog vagy, egyesül benned a szépség, a béke, a nyugalom, a szeretet. Tested elveszíti súlyát, egyre könnyebbé válsz, s lassan emelkedni kezdesz a földtől, fel, a szivárvány felé. Lelked szabadon mozog, megszűnnek a korlátok, s a hívogató szivárvány felé szállsz……………….

 

Ott vagy fenn a magasban, alattad az őserdő zöldje, a vízesés kékje, szemben veled a Nap ragyogása, feletted, pedig a csoda: a szivárvány!......................

 

Már tudod, érzed, hogy a szivárványon túl az angyalok birodalma vár!.........................

 

Ezzel a tudattal lebegsz még felfelé, s a szivárvány piros színrezgésébe kerülsz. Fürödj ebben a színben kicsit!........................

 

Most egy gyönyörű piros színű angyal lép hozzád, szárnyával átölel téged. Élvezd a piros szín angyalának szeretetét!.............................

 

A fénylény most szárnyaival megemel téged, s a narancsszín rezgésébe kerülsz. Fürödj ebben a színben is kicsit! Engedd be testedbe, lelkedbe ezt a minőséget is!..................

 

Ebben a pillanatban egy narancsszínű angyal lép hozzád, s átölel szárnyaival! Érezd meg a fénylény szeretetét!......................

 

Majd ő is megemel téged, s átkerülsz a szivárvány sárga színrezgésébe. Add át magad ennek a színnek, ennek a minőségnek, válj eggyé vele!...........................

 

Megjelenik melletted az újabb angyal, sárga színben pompázik, szeretetteljesen mosolyog rád, átölel szárnyaival, s te ebben a meleg burokban maradsz kicsit!..........................

 

A sárga szín angyala is megemel, s a zöld szín rezgésében, esszenciájában találod magad! Élvezd ezt a minőséget, hagyd, hogy átjárjon ez az energia, válj eggyé vele!............................

 

Most egy zöld színű ragyogó lény lép hozzád, átölel szárnyaival, s te beburkolózol az angyal érintésével! Boldog vagy, békés, szíved tele érzésekkel, eddig nem tapasztalt angyali szeretettel!..........................

 

Kísérőd felemel a szárnyaival, s a kék szín rezgésébe kerülsz. Légy részese a szivárvány kék rezgésének!......................

 

Már érzed a kék szín angyalának jelenlétét, aki most átölel szárnyaival, melenget, mint anya a gyermekét! Csodálatos érzés ez, ami semmi máshoz nem hasonlítható! Élvezd!.....................

 

A fénylény felemel most téged, s az indigó szín esszenciájában találod magad. Lásd, érezd, érzékeld a színt, a hatását, a rezgését! Szívd magadba, engedd, hogy átjárjon és feltöltsön téged!........................

 

S lásd az indigó szín angyalát melletted, aki átölel szárnyaival, óv és védelmez, aki beborít színpalástjával!........................

 

Majd ő is fentebb emel, s a szivárvány utolsó színében vagy már, az ibolyaszínben. Lásd a színt, érzed meg rezgését, válj eggyé vele!..................

Most az ibolyaszín angyala ereszkedik melléd, átölel szárnyaival, biztat téged, a legmagasabb égi szeretet minőségét hordozza. Maradj kicsit vele!......................

 

Felkészültél, megkaptad a kellő színrezgéseket, így az angyal felemel, a szivárványon túlra, ahol angyalok ezrei várnak már téged! A látvány megszédít, fény és fény mindenhol! Körülvesznek, üdvözölnek, a távolban mennyei szférák zenéjét hallod, s égi testvéreid töltenek most téged a Teremtő szeretetével!....................

 

Két angyal most maga közé fog a szárnyaival, s a többiek kíséretében a Szeretet Kápolnájához visznek téged! Látod a kis szentélyt, berepítenek, benn megannyi gyertya ontja fényét.

E szent helyen most az angyalok az oltár előtti imapadhoz vezetnek, te letérdelsz és átadod magad Istennek!.......................

 

A kápolna ablakain most Isten szeretetfénye áramlik be, tisztít téged, átjár és feltölt a mennyek rezgése, minősége. Bízz Istenben és az angyalokban, s hagyd, hogy az Univerzum legtisztább, legfényesebb, leggyógyítóbb minősége, részeddé váljon! Maradj ebben az állapotban kicsit!.....................

 

Amikor érzed, hogy teljesen átvetted a szeretet rezgését, s te magad is szeretetté változtál, akkor az angyalok egy hófehér virágot nyújtanak át neked, ezekkel a gondolatokkal:

Vedd el tőlünk ezt a virágot, épüljön ez is be az energetikai meződbe, lenyomatként. Viseld a szeretet virágát és szerezz segítségével örömet másoknak is!........................

 

Most állj fel az imapadról, nézz még egyszer körbe a kápolnában, s érzékeld, hogy a két kísérő angyalod ismét szárnyai közé vesz, s repít vissza a szivárványhoz téged! A többi fénylény kíséri utatokat.

Megérkeztek a szivárvány fölé. Mondj köszönetet segítőidnek, búcsúzz el a fénylényektől!.......................

 

Majd érzékeld, a szivárványod színeinek angyalai, sorban, egymás szárnyaiba adnak, s egyre lentebb jutsz, s visszasegítenek oda, ahonnan indultál. Közben sugározz a színek angyalainak szeretetet, közvetítsd nekik is Isten minőségét!.....................

 

Már látod az alattad elterülő tájat, az erdőt, a vízesést, s lassan leereszkedsz, vissza fizikai testedbe. Minden emléket, érzést hozol magaddal sejtjeidben!.......................

 

Arra kérlek, tudatodat fokozatosan tereld vissza a szobába, ahol vagy!...............Figyelj a körülötted lévő zajokra, neszekre!.....................Lélegezz egyenletesen, mélyeket! Telítsd meg testedet oxigénnel!......................

Vedd észre fizikai tested valóságát, mozgasd meg ujjaidat, nyakadat, vállaidat!.......................Még pihensz kicsit, de tudod, hogy már az itt és most-ban vagy, s felkészülsz arra, hogy hamarosan nyitnod kell a szemeidet!...................

Végy egy mély lélegzetet, majd fújd ki, tedd meg még egyszer, s amikor felkészültél, nyisd ki a szemed!

 

 


 

1263832378.jpg

 

Gyakorlat az elemi energiák harmonizálására

Álló helyzetben végezzük a gyakorlatot. Becsukjuk a szemünket és kis terpeszben megállunk. Megkérjük az Angyalokat hozzanak elénk egy arany zsákot (megjelenítjük gondolatban a zsákot amint két oldalt 2 angyal áll mellette és fogja a zsák nyitott száját).

 

Az alábbit mondjuk:

Kérem, hogy minden negatív, elhasználódott elemi energia, amire nincs szükségem, bárhol is található bennem, álljon ki belőlem itt és most az előttem lévő fényzsákba! Testem minden részéből és minden síkomról álljanak ki belőlem itt és most ezek a számomra nem hasznos elemi: föld, víz, tűz, levegő és éteri energiák! /Tudatosan segítsük a kiállást, figyeljünk a kiáramlásra, tudatunkat fordítsuk érzeteinkre és várjuk meg amíg kijön aminek ki kell jönnie. Ha valahol elakadást érünk, gondolatban mondjuk ki: elengedem, ami felesleges számomra./   Azt fogod érezni, hogy csipkedés és bizsergés járja át azokat a részeidet, ahonnan ezek az energiák áramlanak kifelé! Jön ki a fejedből, vállaidból, hasadból, lábadból, még a talpadból is. Érzed, mindenhonnan áramlik kifelé. Van ahol hideg, van ahol forró érzés kíséri. Általában ami már elhasználódott az hideg, ami meg túl sok, ott meleg szokott lenni. Érezd, ahogy a hátadból is jön kifelé. A nyakadból, gerincedből, belülről is mindenhonnan, még körülötted is tisztul az energiatered...   Engedd csak el, addig engedd, amíg érzed az áramlását.   Közben azt is gondolhatod: köszönettel elengedem, nincs már rá szükségem.   Ezzel kicsit meggyorsítod a folyamatot. Ha érzed még az energiák távozását, csak hagyd teljesen kiáramlani...   Ha a kiáramlás megállt, a szíved fényét odaküldöd a zsákhoz /miközben megnézed a zsákban a mindenféle energiát/ és azt mondod szeretettel:   -          Köszönöm szépen. Kívánom, hogy a zsákban lévő összes energia a Szeretet erejében változzon most jóvá. Legyen itt mind pozitív, jó energia. /Láthatod, ahogy kifényesedik a zsák tartalma./   Most gondolatban bekötöd a zsák száját és megkéred az angyalokat : -          Drága Angyalok! Tisztelettel kérlek titeket, vigyétek el ezeket az energiákat oda, ahová valók! Köszönöm szépen.

Most, hogy megtisztultál, feltöltheted magad a pozitív elemi energiákkal, melyeket a kezeddel (fizikai és gondolati kezeddel egyaránt) fogsz beinteni energiateredbe.

 

 

Először a Föld-elemet fogod begyűjteni.

Hívd a Föld elem Arkangyalát Urielt, és a Föld elemi-energia Szellemét, hogy segítsen.

Tisztelettel kérem Uriel arkangyalt és a Föld-elem Szellemét segítsen feltöltekeznem pozitív föld elemi energiával, ott és úgy, ahogyan arra szükségem van.

Most fizikai kezeddel egy lentről felfelé tartó, emelő /lapátoló/ mozgást kezdesz, és közben elképzeled, hogy lenyúlsz a földbe és felemeled a Földenergiát magadba, de csak a gyökér csakrádig. Közben tudatosítod, hogy a Föld-energiát emeled.

Érzed, ahogy jön fölfelé benned... Lassan húzod, nem kell sietni. Már a térdedig ér, de húzod, emeled följebb. Érzed, ahogy ez a Föld-energia eltölti a lábaidat egészen a gyökér csakrádig. Ekkor már a gyökércsakra szépen befogadja és elosztja. Érezni fogod, amikor már feltöltődtél vele. Egy teltség, melegség érzés lesz benned. Érzed, hogy elég, mert szíved mindig jelez...

 

Most egy újabb elemet szólítunk és intünk be.

Hívd a Víz-energia arkangyalát és Szellemét. -          Tisztelettel kérem Gábriel arkangyalt és a Víz elemi energia Szellemét, segítsen feltöltekeznem a Víz elemi energiával, annyival, amennyire szükségem van.

A csípőd magasságában, két oldalról egyenesen elkezded beemelni a Víz-elemet, a 2. csakra magasságába, köldök alá. Érzed, ahogy kezeiddel karoló mozdulatokat végzel, jön hozzád a Víz-energia. Húzod magadhoz két oldalról be a vizet... /Hasonlót csinálunk ahhoz, mint mikor tóban, csípőig érő vízben állva jólesően simogatjuk a vizet és magunk felé húzzuk./

Érezd, ahogy tölt. Tölti a csípődnél, alhasadnál, vesetájékon. Kicsit hűvös érzés, olyan mintha körbe-körbe elkezdene áramolni hullámosan.

Kimondhatod: Beengedem, köszönettel elfogadom. Töltsön fel harmonikusan.

Nagyon finom energia. Másabb, mint a föld. Nem olyan nehéz, viszont kicsit hűvösebb. Olyan mindenen átfolyó...

 

Most jön a Tűz-elem és Mihály Arkangyal! -          Tisztelettel kérlek Mihály és Tűz-elemi energia Szelleme, hogy segítsetek feltöltekeznem a számomra hasznos Tűz-elem energiával.

 

Most felnyúlsz a kezeiddel kicsit előre vállmagasság fölé és húzod magadra a Napból a napsugarat. Feltöltöd vele hasi tárolódat a 3. csakra magasságában. Egészen lehúzod a hasadig. Fölnyúlsz gondolatban a Napba, mely előtted ragyog és hozod le kezeiddel a sugarát, melegét, mely maga a Tűz energiája... -          Annyi töltsön fel, amennyire szükségem van!   Azt fogod érezni, hogy egy nagyon erőteljes, intenzív, melegedő érzés járja át a hasadat, ami kicsit olyan mintha körbefogna. Megtelít, betölt. Olyan, mint mikor a lobogó tűzből jön a meleg, érzed az erejét. Közben gondold, töltsön fel harmonikusan ott, ahol szükségem van rá.

 

Most jön a Levegő-elem.

Tisztelettel kérem Rafael arkangyalt és a Levegő-elemi energia Szellemét, segítsenek feltöltődni engem, a számomra hasznos levegő elemi energiával úgy, ahogy arra szükségem van.

 

Kicsivel a füled fölötti vonaltól, kezeddel két oldalról lefelé a tüdőd felé a szívcsakra magasságába behúzod a levegőt, mintha magadhoz ölelnéd. -          Jöjjön be a levegő, töltsön el harmonikusan ott, ahol arra szükségem van.

 

Érzed, mintha nagyon puha tollakat, finom pihe-puha párnákat ölelnél magadhoz. Váll fölött, fejmagasságban van a kezed, és úgy húzod be a mellkasodhoz. Magadhoz öleled, be magadba... Érzed, hogy átjár, körbeölel finoman, mindenhol. Eltölti a kezeidet, a mellkasodat, a hátadat. Érezd meg, mintha felfújna, nagyon finoman. Olyan pihe-puha, simogató érzés. Ha úgy érzed elég, állj meg.

 

Az Éteri-elem energiái következnek. Most kérd meg Jézust, mert Ő az Éteri-elem szellemi ura, segítsen neked: -          Drága Jézusom! Tisztelettel kérlek, jöjj ide hozzám, az Éter erejével, tölts fel vele teljesen és harmonizálj engem! Harmonizáld bennem az összes őselemet, úgy, ahogy nekem arra szükségem van. Köszönöm szépen...

 

Nyújtsd fel mindkét kezed a fejed fölé és húzd le magadra, fejedre ezt az isteni energiát. Többször is intsd be.

Most azt fogod érezni, mintha egy nagyon finom buborékban állnál. Ez egy finom, buraszerű energia, melyet főleg a fejed körül érzel, de ahogy áramlik tovább olyan, mintha mindenhova bemenne, mindenhol körbevenne.

Elindul benned egy lágy, melegedő érzés. Kicsit dülöngélhetsz, mert most az Éter eljuttatja mindenhova azt a pozitív, elemi energiát ahol arra szükséged van.

Az Éter képes arra, hogy elossza harmonikusan az energiákat. Ő a kapcsolat, ő a kiegyenlítő. Spirális, körkörös mozgást érezhetsz... Amikor leért ez az energia a talpadig, elkezd lentről fölfelé, visszafelé áramlani. Érezheted, hogy harmóniában van már az a részed, amin túlhaladt. A körülötted érezhető energia-buborék is kezd visszahúzódni, de feltöltött, pozitív erőteret hagy maga után és szépen fölfelé beállítja az összes részed harmóniáját.

Mikor feltöltődtél, tudatosítsd minden részedet. Lásd, ahogy fényesen ragyog lábad, törzsed, karjaid, fejed és belül is mindened. Érezd meg minden sejted egészségét, az energiák harmóniáját, és szép lassan nyisd ki a szemed...


Feltöltődtél az elemi energiákkal...


angyal-sziv.jpg

 

Mupiel begyógyítja a régi sérelmeket

 

A múltbéli sérelmek gyakran sokáig fájnak, és a lélek sebei nehezen gyógyulnak. Ebben segít Mupiel. Ha összetört a szíved, hívd bátran ezt a jószívű angyalt.

Érzelmileg kicsit megtörtél, vagy úgy érzed, a múlt sérelmei kísértenek? Itt az ideje, hogy begyógyítsd a lelkedet, és elengedd a múltat. Készen állsz?

 

 

Mupiel angyal helyrehozza a szíveket. Mindenben számíthatsz rá. Elég, ha bevallod magadnak, hogy bizony, még nem tetted túl magad egy bántáson, vagy, hogy még mindig fájdalmat érzel, ha egy régi konfliktusra gondolsz, ami felkavart annak idején.

 

Ülj le egy csendes helyre és vegyél néhány mély levegőt, majd mondd el a következő könyörgést: Mupiel, Mupiel, Mupiel, hozd el nekem a hűvös kékeszöld vizet, ami meggyógyítja a szívemet, hogy ismét ki tudjam tárni a szeretet előtt. Ahhoz, hogy újra szeretni tudja, először be kell gyógyítani a sebeket. Ebben kérem most a segítségedet. Szeretném elengedni a múlt fájdalmát, és újra szeretni. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” Próbáld meg valóban érezni a víz hűsítő erejét, ahogy meggyógyítja a szívedet, hogy feltárulkozhasson előtted újra a szeretet.

 

Érzelmi gyógyító meditáció vízben

 

Ezt a gyakorlatot fürdés vagy úszás közben végezd, de ha nem megoldható, akkor használd a képzelőerődet.

 

1) Ülj le egy csendes helyre és összpontosíts arra, hogy csillapítani szeretnéd az érzelmeidet. Mondd ki Phuel angyal nevét háromszor.

2) Ha van akvamarin kristályod,, fogd a bal kezedbe: a gyakorlat során gyógyító energiákkal programozod be.

3) A kékeszöld energiát lélegezd jó mélyre, vidd végig a testeden.

4) Képzeld, hogy egy gyönyörű helyen sétálsz a természet lágy ölén.

5) Most egy kristályvizű tóhoz érkezel, amelyben tükröződik a kék ég.

6) Tudod, hogy a vízenergia erejével a lelked elmerülhet a vízben, és megtisztul, meggyógyul az érzelmi zűrzavaroktól.

7) Képzeld, hogy belépsz a vízbe és lebegsz a tetején.

8) Ha szeretnéd, rövid időre egyesülhetsz is a vízzel. Érezd, hogy benned élnek a halak, és a többi vízi élőlény.

9)A víz még mindig nagyon nyugodt, selyemszínű, békés.

10) A nap sugarai leérnek a mélyére, megvilágítják a homokszemeket a tó fenekén.

11) Engedd el az aggályaidat, elmossa őket a víz gyógyító ereje.

12) Ha ellazultál, gyereki a vízből (képzeletben, vagy igazából).

13) Kérd Phuel angyalt, hogy ezüstsugarával pecsételje le az érzelmi gyógyításra beprogramozott követ, majd köszönd meg a segítséget.


Ha túlérzékeny vagy

 

A kék meggyógyítja és védelmezi a túlérzékenységet. Mihály arkangyal oltalmaz, és kobaltkéket hoz, ha lelkierőre van szükséged. Mihályhoz bármikor könyöröghetsz: „Mihály, Mihály, Mihály, légy mellettem, adj erőt és oltalmazz. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Ezt a rövid könyörgést bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, hogy valamire túlérzékenyen reagálsz, ha valami túlságosan felkavart, vagy ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor esetleg bántanak. Mihály egy védőpajzsot von köréd, és a lelkedet megvédi a támadásoktól.

 

 

Asztali nézet