A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

1290763872.jpg

Angyali útmutatás kártyák

/_userfiles_/angelheart/angyali-utmutatas.pdf

 

/_userfiles_/angelheart/napi-utmutatas-az-angyalodtol-konyv.doc

 

Angyalokkal gyógyító kártyák

/_userfiles_/angelheart/angyalokkal-gyogyito.rar

 

/_userfiles_/angelheart/kartyak-ertelmezese.docx

 

Arkangyal kártyák

/_userfiles_/angelheart/arkangyalkartyak.rar

 

/_userfiles_/angelheart/doreen-virtue-arkangyal-kartyak-jelentese-1.doc

 

Angyalok és szentek kártyák

/_userfiles_/angelheart/angyalok-es-szentek-kartyak.rar

 

Angyali üzenetek

/_userfiles_/angelheart/angyali-uzenetek-kartya--ertelmezes.doc

 

 

 

 

A jóslás angyali szabályai

 

A jövendölés, akár saját, akár más sorsával kapcsolatosan végzed, egy igen felelősségteljes tevékenység. Az angyalok segítenek a tisztább érzékelésben, és a kapott válaszok értelmezésében is.

80 Jósláshoz bármilyen eszközt használsz. Akár a múlt héten tanult ingamágiát, kártyalapokat, vagy angyali rúnákat, amiről a következő héten lesz szó. A stílus azonban, ahogy a kellékeidet használod, mindig egyedi, rád jellemző legyen. Hiszen a stílus a lényed része. Ennek egyéninek és kényelmesnek kell lennie. Van, aki a jósláshoz színes selymeket, és jósnő fejkendőt használ. Más esetleg szereti kártyáit különleges dobozban tárolni. Olyanok is vannak, akik drágaköveket, vagy gyógynövényeket használnak, gyertyát gyújtanak, imádkoznak, és a többi és a többi. Ha azonban te ostobán érzed magad attól, hogy hangosan kimondj valamit, ne tedd. Ha kínosnak éreznéd, hogy gyertyát gyújts, miért tennéd? Saját stílust alakíts ki, és érezd magad jól benne.


Alapszabályok

 

1. Mielőtt elkezdenéd

Minden egyes alkalommal végezz egy alapozást. Tökéletesen lazulj el, és találd meg a középpontodat. Kapcsolódj össze a mindenséggel, töltődj fel pozitív energiákkal. Elmondhatod a múlt héten tanult imát is a jövendölés angyalainak.


2. Bath Kol

Ha szeretnél egy különleges angyallal dolgozni, akkor hívd Bath Kolt, azt a női angyalt, aki az igazság szavainak támogatója és a jövendölés segítője. A jövőbelátás másik angyala Hahaiah, aki a mély rejtélyekbe és a titkos tudásokba nyújt betekintést.

3. Mikor ne jósolj

Ha beteg, fáradt, vagy dühös vagy, semmiképp ne jósolj. Egészséged, vagy tudatállapotod hatással lehet értelmezéseidre. Amikor beteg vagy nem biztos, hogy el tudod érni azt a tudatállapotot, ami egy világos értelmezéshez szükséges lenne. Mivel tested nem egészséges, válaszaid is komorabbak lehetnek.

4. Ha valakit nem kedvelsz…

Ha valaki felé negatív érzelmeket táplálsz, akkor hogyan lennél képes segíteni neki? Ehhez nagyon magas szellemi érettségre van szükség. A teljes objektivitást nem könnyű elérni. Eleve ideges leszel tőle, ami máris rossz hatással van az egész tevékenységre. Ez esetben kedvesen utasítsd vissza az illetőt, semmi értelme belefogni.

5. Vigyázz a gondolataiddal

Ahogy egyre tapasztaltabbá válsz, észre fogod venni, hogy képes vagy befolyásolni az eredményeket, ami torzíthatja az értékelésedet. Ne hagyd, hogy olyan gondolatok, megérzések hassanak rád, hogy „na, ez az ember, biztos az ’x’ kártyát fogja húzni”. Ha túl erősen gondolsz egy kártyalapra, lehet, hogy a vendéged tényleg azt húzza majd. Sosem fog kiderülni, hogy vajon ez a te hatásod volt, vagy csak megérezted, hogy azt a bizonyos lapot fogja húzni, de jobb, ha tartózkodsz az ilyen gondolatoktól. Mindig ürítsd ki az elmédet.

6. Ne túlozz, és ne hazudj

Ha valamire nem tudod a választ, egyszerűen valld be, hogy nem tudod. Előfordulhat, hogy olyasvalaki kér tőled tanácsot, akivel kapcsolatban egyszerűen nem jönnek a válaszok. Ez bárkivel megeshet. Nem kell azt a látszatot keltened, hogy minden rendben van. Mondd meg neki, hogy valami miatt neked nem jönnek most át az üzenetek. Lehet, hogy oka van ennek. Lehet, hogy olyan kérdést tett fel, amire nem kaphat egyelőre válaszokat. Nagy hibát követsz el, ha ilyenkor félrevezeted az illetőt.


7. Magyarázd el a jövőbelátás eszközét

Ne tételezd fel, hogy az illető, aki hozzád fordul segítségért, tudja, mit művelsz. Ha a Tarot-t értelmezed, ne sajnáld az időt arra, hogy mesélj neki egy kicsit a kártyán látható képekről, hogy tudja, honnan erednek a sugallataid. Minél többet mesélsz az ügyfelednek, vagy barátodnak az általad használt eszközről, annál befogadóbbá válik az értelmezéshez.

8. Nem tudhatsz mindent

Az a legrosszabb, ha mindentudóként viselkedsz. Ez nem az egód játéka, te most egy segédeszköz vagy, másoknak teszel szolgálatot. Még ha nem is látnak át rajtad, az angyalok minden tudnak. Hamarosan le fognak tiltani arról, hogy jövendöléssel foglalkozz.

9. A szabad akarat

Soha ne írd felül mások szabad akaratát. Ne kényszerítsd rá senkire a jövőbelátás értelmezését, de a másik végletbe se ess. Ne engedd, hogy függővé váljanak tőled, és minden apró-cseprő üggyel megkeressenek. Ha valaki érdeklődik az angyalmágia iránt, akkor magyarázd el, hogyan fogjon hozzá. Barátaidnak, hozzátartozóidnak adhatsz egy kis mágikus leckét, melyek növelik önbecsülésüket, és szerencsét hoznak életükbe.

10. Add meg a módját

Amikor megérkezik valaki hozzád, kínáld meg egy csésze teával, hangolódj rá egy kicsit. Ez lehetővé teszi számodra, hogy könnyebben megtaláld a szükséges információt. Ha megrekedsz, ne ess pánikba. Dőlj hátra, vegyél mély lélegzetet, és válts témát. Adj időt magadnak a lelki pókhálók kitakarításához. Ha még mindig nem tiszta az értelmezés, akkor lehet, hogy a másik valamit letagad, vagy elhallgat előled. Ez sajnos sok esetben előfordul.

11. Ne ússz el az idővel

Ha nincs kedved maratoni értelmezésekhez, húzd meg a határaidat. Vannak olyan emberek, akik szeretnek örökké ott lábatlankodni körülötted. Beszélj meg egy másik találkozót. Közöld is vele, hogy meddig érsz rá, így egyértelmű, hogy meddig maradhat

 

Asztali nézet