A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

Csakratisztító meditáció:

http://www.datafilehost.com/download-698b14c1.html

 

Bölcsesség meditáció:

http://www.datafilehost.com/download-eb1ae899.html

 

Gondolatok megtisztítása (Gondolatsapka technika)- meditáció:

http://www.datafilehost.com/download-f0f312c3.html

 

Belső gyermek meditáció:

http://www.datafilehost.com/download-38c45e9b.html

 

2012.01.11. Hold meditáció:

http://www.datafilehost.com/download-98c69016.html

 

4 arkangyal, elemi-meditáció:

http://www.datafilehost.com/download-0e4a009d.html

 

2012.02.02. Szívkapcsolat kialakítása test-lélek-szellem:

http://www.datafilehost.com/download-cee08de5.html

 

2012.02.08. Érzelmi terünk megtisztítása:

http://www.datafilehost.com/download-da3dabbc.html

 

HOZZÁNK ILLŐ KAPCSOLATOK BEVONZÁSA

http://data.hu/get/485879/ruphor_kapcsolat.mp3


A meditáció célja az, hogy egyfajta szemléletváltással olyan rezgésszintre kerüljünk, ami segít az ehhez illő embereket magunkhoz vonzani. Sokszor csak azért ragaszkodunk a régi mintákhoz, mert megszoktuk azokat és félünk az újtól, a változástól. Ha ezt a félelmet le tudjuk gyengíteni, akkor a személyiségünk felszabadulva a félelem és a vágyak fölösleges rezgéseitől egy új embert, új lehetőségeket új kapcsolatokat teremt.


ELENGEDÉS

http://data.hu/get/485827/ruphor_elengedes.mp3


Mindenkinek vannak olyan emlékei, amelyek nem igazán kellemesek, amelyek végikísérik az életét. Szabadulna tőle, de nem megy. A vége az, hogy mélyen eltemetjük magunkban és ha valami élmény hatására előjön a múlt, akkor fájdalom és szenvedés ami kíséri az emlékeket. A meditáció célja, hogy ezeket a negatív mintákat elengedjük, legyen ez egy erős egóelem (pl félelem), vagy egy erős múltbeli emlék, amelyet képtelenek vagyunk kezelni.


MEGBOCSÁTÁS

http://data.hu/get/486694/ruphor_megbocsatas.mp3


Mindenki életében feltűnnek olyan kapcsolatok, mégha csak ideig-óráig is, amelyeket nem tud feldolgozni, amellyel nem tud mit kezdeni és szomorúságot, haragot vagy egyéb negatív érzéseket okoz. Ha ezt nem sikerül megoldani, elraktározódik mélyen legbelül. A legnagyobb problémát a szülő-gyerek kapcsolat, a férj-feleség kapcsolat okozhatja, itt alakulhatnak ki általában a legmélyebb sebek. De lehet munkahelyi rossz kapcsolat eredménye is. A meditáció célja, hogy az így eltárolt fel nem dolgozott sérelmeket kioldja és a a káros negatív energiablokkokat feloldja. Ezek nem csak a szeretetenergia áramlását blokkolják, problémát okozva a szeretet adásában és befogadásában, hanem a karmikus feldolgozást is akadályozzák.

 

ANGYALMEDITÁCIÓK - A 4 FŐ ANGYAL EREJÉNEK MEGTAPASZTALÁSA

http://data.hu/get/1089150/ruphor_xmass.mp3.html


Ez a készülő meditációsorozat 2. darabja, aminek a célja hogy találkozz a 4 fő angyallal (Uriel, Raphael, Gabriel, Michael) Megtapasztald erejüket, megtanulj kommunikálni velük. Ezzel a meditációval hatalmas lehetőséget kaptok a kezetekbe, és hatalmas erőt. Csak annak ajánlom akiben megfelelő a tisztelet és az alázat. Ez már egy magasabb szintű meditáció lesz, mindenképpen ajánlott az előző meditáció elvégzése.

 

Asztali nézet