A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

Angyalok az életünkbe

Hogy jobban megismerhesd a téged körülvevő angyalsereget, talán kezdjük azzal, milyen szerepet is tölthetnek be. Itt a földön háromféle angyal lehet a segítségünkre:


1. Őrangyalok

Őrangyala mindenkinek van, nincs kivétel. Találkoztam olyan emberekkel, akik azért kételkedtek benne, hogy volna őrangyaluk, mert szerintük nem érdemelték meg. Kérlek, vedd tudomásul, hogy igenis van őrangyalod, ez egész biztos.


Ez az angyal mindig melletted áll, a születésedtől fogva egészen addig, míg a mennyekbe nem kerülsz. Ez az angyal feltétel nélkül szeret téged, jobban, mint bárki más e földön. Az őrangyalod gondoskodik róla, hogy biztonságban légy, hogy megkapd az égi irányítást.

 


A vezető nem avatkozhat bele a szabad akaratodba, nem hozhat helyetted döntéseket. Azért van melletted, hogy általános tanácsokat adjon, vigasztaljon, és ha kell,előre figyelmeztessen és megóvjon. A legtöbb ilyen őrző szellem meghalt kedves rokonunk, nagyszülőnk, jó barátunk.

Az őrző szellemedet lehet, hogy életében nem is ismerted, meghalt, mielőtt megszülettél volna. De ez a szerető lény ott volt a születésednél, és azóta is veled van minden nap. Ugyanúgy, ahogyan te érdeklődsz és igyekszel gondját viselni fiatalabb családtagjaidnak, ugyanúgy gondoskodik rólad, még ha nem is ismerted őt fizikai valójában.

Az őrző szellemek elláthatják az őrangyal feladatát is, abban legalábbis, hogy ők hozhatnak ajándékokat az életünkbe.A legfőbb különbség, hogy az igazi őrangyalok, akik sosem voltak élő emberek ezen a földön, magasabb és vibrálóbb energiával rendelkeznek. Azok az emberek, akik meg tudnak érezni egy szellemi jelenlétet, el is tudják mesélni, szinte kézzel fogható a két érzékelés közti különbség.


A tisztánlátók szerint az angyalok aurája fényes tiszta fehér, a vezérlő szellemé nem olyan fényes, és néha kékes árnyalatú.

 

angyal_01.jpg


2. AngyalokŐk a fény teremtményei, akik hívásunkra jönnek, ha irányításra, segítségre, védelemre, vigasztalásra van szükségünk. Isten vigasztaló gondolataiból teremnek az angyalok. Azért vannak, hogy segítsenek nekünk, különösen akkor, ha a mi célunk is örömet, boldogságot, gyógyítást hozni a világba. Kérj annyi angyalt, ahányra csak szükséged van, hogy körülvegyenek. Kérj angyalokat, hogy vegyék körül szeretteidet, otthonodat, üzletedet. Az angyaloknak örömet okoz az, ha segíthetnek, és csak azt kérik, néha ne felejtsd el mondani: köszönöm!

 

 3. Arkangyalok

Ők felügyelik az őrzőangyalokat és az angyalokat itt a földön. Nevezhetnénk talán a földi angyalok főnökének is őket. Arkangyalokat akkor szólíts, ha erős és azonnali segítségre van szükséged.

Miután az angyalok teljesen spiritulis lények, nem korlátozza őket sem a tér, sem idő. Egy arkangyal egyszerre sok, különböző helyen lévő embernek is tud segíteni. Szóval, szólitsd csak nyugodtan az arkangyalokat. Hívásod édes zene az angyaloknak.

A “szabad akarat törvénye” miatt az angyalok nem avatkozhatnak az életünkbe, hacsak konkrétan a segítségüket nem kérjük.A kivétel ez alól az életünket veszélyeztető helyzet, amikor, ha nem lépnének közbe, időnk lejárta előtt halnánk meg.

Az angyalok és arkangyalok abban a pillanatban jönnek, hogy te szólítod őket. Nem kel formálisan “meghívnod”őket, nem kell előírt szertartást végigcsinálnod, még az se kell, hogy szavakba öntsd a gondolataidat. Az egyszerű és rövid gondolat elég. Ha őszinte a kérésed, az angyalok azonnal a segítségedre jönnek válaszképpen, néha még ki sem mondtad az egész fohászt.

 Honnan tudhatod, hogy a közeledben angyalok vannak?

Érzed az angyalok jelenlétét

Talán csak egy pillantásnyi meleg simogatás az arcodon, a karodon, a kezeden. De lehet, úgy érzed, átölelnek, a szárnyuk megérinti a bőrödet. A légnyomás megváltozik, ha angyal jelenik meg a szobában. Mintha besűrűsödne, mintha egy felhő azért szállt volna oda, hogy téged védjen a forróságtól. Néha a szoba hőmérséklete is változhat, és van, hogy egy pillanatra valami finom, meg nem határozható illatot érzel. Ha az angyalok átölelnek, a szívedet melegség és nem e földi szeretet járja át.
Látod az angyalok jelenlétét

Néha csak egy fehér fény-villanás, amit csak a szemed sarkából veszel észre, jelzi, hogy ott áll melletted az angyal. Egy tollpihe jelenik meg a semmiből. És a gyönyörűséges angyal, akit ott látsz a besötétített szobában, vagy a barátod, tanítód mellett, mind látogatók az angyali királyságból.
Hallod az angyalok jelenlétét


Szeretetteljes suttogást. hallasz, amely arra késztet, hogy javíts az életeden. .Vagy egy kiáltást: vigyázz! Egy hang mélyen benned arra bíztat, nyugodtan nyúlj csak a csillagok után, édes zene szól valahonnan. Az angyalok ilyen hangokat keltenek.


Tudod, hogy jelen vannak az angyalok

Ha egyszer csak valami hatalmas ötlet jut eszedbe, ami alapjában megváltoztatja az életedet, akkor az angyal épp most hozta meg szívedbe az égi üzenetet. Ha tudod, érzed, hogy az angyalok ott vannak a közeledben, bízz meg a tudásodban.


Megtapasztalod, hogy az angyalok ott vannak melletted

Mikor csodával határos módon épp kikerültél valami, akár kisebb tragédiát, ha a megfelelő ajtó épp a megfelelő időben nyílik ki előtted, tudod nagyon jól, hogy a háttérből az angyalok segítenek. Ha a természet ölén sétálsz és szabadnak, boldognak érzed magad, biztos lehetsz benne, az angyalod ott sétál melletted.

 

 

Atlantisz angyalai

 

Atlantisz angyalaival való munka legelterjedtebb módja a pecsétkészítéses módszer, de ha imában kéréssel fordulunk hozzájuk segítségért, tiszta szívvel, gyertyát gyújtva a tiszteletükre, az is legalább olyan hatásos.

 

Nevük és feladatuk

 

 

Aduachiel - Igazság

 

Ambriel - Ha tudásra van szükségünk, tanulás

 

Ashitiel - Tervezés, áttekintés, építéstervek, várostervezés, háztartási terv

 

Asinel - Szerencse, szerencsés „véletlen", boldogságérzet

 

Asmodel - Kozmikus szeretet, szeretet minden létező iránt, misztikus élmények

 

Asradiel - A növények gyökérzete, a család gyökere, nemzetség gyökere, leföldelés

 

Asrael - Halál angyala

 

Asturel - Irgalmasság, kegyelem, részvét

 

Auretiel - Gyógyulás, gyógyulási folyamatok, gyógyítók, gondozók, orvosok

 

Baamiel -  Zivatar, mennydörgés, védelem, vihar veszélyeinek elhárítása Baraqiellel együtt

 

Balachiel - Kombinációk (kriminalisták, költök, szónokok, meseírók, stb.

 

Baradiel - Jégeső angyala, a jégkárok elkerülése miatt hívják

 

Baraqiel - Elektromosság minden fajtája A villámlás angyal, a villámcsapás okozta károk

ellen. Baamiellel együtt hívják

Beleguel - Felépítés, kezdet, alapítás, építés

 

Bokumiel - Melódia, muzsika, dallam, rezgés, hangtálazás, zenészek, énekesek

 

Cambiel - A föld vonzóereje, emberek közötti vonzóerő, kristályosodás, kristályok,

 

Cesariel - Védelem ellenség, veszély esetén

 

Cosmoel - Misztika üdv, boldogság, üdvösség, révület

 

Deusel -  Meleg, lelki melegség, az otthon melegsége,

 

Doradoel - Az összes energiafajta és rezgés irányítója. Gyógyító energiákat kórházakba

irányítani, erőművek energiája, vezetékes energiák, a földi energiák a Föld energiaközpontjaiban.


Dosoel - Test, lélek, szellem felfrissítése.


Eguel - Önuralom, hajlamok, ösztönök féken tartása, vérmérséklet, állatok megfékezése, erők féken tartása. Más emberek uralma alóli megszabadulása érdekében is hívjuk.
Emkiel - Anyagi biztonság


Fenel -  Ő a könyörületesség, és a kegyelem angyala. Akkor hívjuk, ha Isten kegyelmét és könyörületességét szeretnénk elérni magunk, vagy mások számára.


Gabriel -  A tűz felett áll. A tűz robbanásszerű kitörésekor, erdőtűz megfékezésekor, valamint a tűzoltók védelmében is hívják. Nem tévesztendő össze az azonos nevű arkangyallal!


Galgalliel -  Ő a Nap felett áll. Hívják a napenergia hasznosítása érdekében, túlzott napozás okozta fájdalom enyhítésére. Segítséget nyújt mindenféle, a Nap által okozott kár elhárításában. Földművesek is igénybe vehetik, ha már sokallják az esőt.


Hachamel -  Tájékozódás, út és helység megtalálása, glóbusz, atlasz iránytű. Segít az eltévedteknek és minden új hazát keresőnek.


Hamaliel - . Kémia, vegyi folyamatok, vegyészettel kapcsolatos foglalkozási ágak és termelés.


Hanael - Ő a spirituális események egyik legfontosabb angyala. A világ rendje, a politika és a világtörténelem felett is ő áll.


Hestiel - Megbékélés, kiengesztelődés, kibékülés saját magunkkal is.


Hethetiel -  Repülés, repülőgépek, légi közlekedés, repüléstechnika, űrrepülés, repüléstől való félelem.


Hethitiel - . Számítások, építés, matematika, építészet, minden építészettel kapcsolatos dolog, építőipari szakmák, számvetés, számítástechnika, számítógép-központok.


Jophaniel - Felemelkedés, érettség. Emberek, állatok, növények fejlődése, szakmai előmenetel, szellemi érettség.


Karmael -  A kiegyenlítődés igazságossága, a karma felett áll. A karma őrének is nevezik. Felügyeli az emberek inkarnációit. Karmikus terhek feloldása érdekében hozzá kell fordulni. Ugyancsak ő a kozmikus harmónia őre is.


Katzachiel - . Ő a nyugalom, a csend, és az elmélyülés angyala. Hívható bármilyen zaj esetén, vagy a belső nyugalom megtalálása érdekében, ha idegesek vagyunk, és meditációhoz vagy imához való elmélyülés segítségéhez.


Kokbiel - . A világegyetem összes bolygója felett áll, valamint azok ránk gyakorolt hatása, befolyása, csillagászat, asztrológia felett.


Komutiel - . Ő az állatok angyala. Az ő védelme alatt áll az egész állatvilág. Hívható vadgondozással, állattenyésztéssel, állategészségüggyel és állatpszihológiával kapcsolatban. Az állatvédőknek tanácsos együttműködniük vele.


Konfertiel - . Ritmus, zene, árapály, bioritmus, életkor.


Konfitiel - Táplálkozás, diéta, táplálkozástudomány, élelmiszerek, az összes élelmezéssel kapcsolatos szakma, élelmiszeripar, élelmiszerek termesztése.


Labael - Sokszorozódás a szaporodás értelmében, terhesség, tenyésztés.


Lamachael - . Ő az erő angyala. Vészhelyzetben erőért fordulhatunk hozzá. Túlzott testi,

lelki, vagy szellemi megterhelésnél megbízható segítőtárs.


Libuel - Tanítás, tanulás, tanárok, iskolák, egyetemek, tananyag, tanterv, tanulási folyamatok.


Liriel -  Filozófia, bölcsesség.


Malchjdael -  Ő az akarat angyala. Amikor rendkívüli akaraterőre van szükségünk, helyt kell állnunk a nehézségek közepette, kérhetjük a segítségét.


Malequiel -  Tanács, biztonság, életmód tanácsok, magabiztosság.


Matariel -  Ő az eső angyala. Hívható eső elleni védelem érdekében, és ha szárazság esetén esőt kérünk.


Melachiel -  Az emberi rend, szabályok, rendtartás, rendszertan.


Melathiel - Az életutat gyakran nagyon nehéz megtalálni. Aki ebben tanácstalan, kérheti

 

Melathiel segítségét. Ugyancsak jó tanácsadó olyan területeken, szakmákban, ahol másoknak akarunk útmutatóként szolgálni.


Miguel - Állhatatosság, kitartás, az engedékenység kifejlesztése túlzott makacsság esetén.


Mizariel - Az anyag megváltoztatása. Segítséget tud nyújtani egy munkadarab megmunkálásánál, de akkor is, ha az anyagot szellemi erővel akarjuk alakítani.


Murjel -  Mágnesek, magnetizmus, gyógyítás magnetizmussal.


Ophaniel - világoskék tónussal. Hold, holdfény, árapály, holdexpedíció, holdkórosság.


Parkaduel -  Béke, viták lecsendesítése, béketárgyalások, belső béke.


Plagiguel - Kiteljesedés, befejezés, kívánságok teljesítése, önmegvalósítás, egy életszakasz lezárása. Segít egy alkotást tökélyre vinni.


Raaschiel - Ő az univerzum összes rengésének az angyala. Gyakran hívják a rezgések, vagy a földrengés angyalával együtt. A tengerrengés, belső remegés, reszketés ugyancsak az ő hatáskörébe tartozik.


Rahathiel - Csillagképek, csillagászat, asztrológia.


Ramodiel - Ő a tér legyőzésének az angyala. A jövőben bizonyára jelentős szerepet fog játszani, de manapság is igénybe veszik a segítségét asztrális utazásokhoz.


Resethiel - Növények növekedése, mezőgazdaság, kertépítés, kertészek, földművesek, biológusok.


Rethiel - Termőföldek, gabonaföld, mezőgazdaság.


Riguel -. Tánc, mozgás, torna.


Rikbiel - Ő a Föld négy szelének az angyala. Szél elleni védekezéshez hívják, de az aratáshoz kívánatos szél érdekében is kérik a segítségét. Utóbbi esetben mindig Ruchiellel, a szél angyalával együtt hívják.


Ruchiel - Ő a szél angyala. Mindig Rikbiel angyallal együtt hívják.


Saamiel - Hevesség, érzelmi kitörések, indulatok megszelídítése. Nagyon gyakran hívják más angyalokkal együtt.


Saaphiel - Ő a vihar angyala. Viharkárok elkerülésére hívják legtöbbször, és többnyire a szél angyalaival együtt.


Sabtiel - Öntözés, csatornák, kutak, szivattyúk, duzzasztógátak, vízellátás.


Sailiel - Éjszaka, félelem az éjtől, éjjeli műszak, éjjeliőrök.


Salaziel - Vigyázás, irányítás, terelés, juhászok és a nyájuk, járművek, lelkipásztorok nevelők, tanítók, vezető beosztásúak.


Samanthiel - Jog, szerződések, jogászok, jegyzők, törvények, iratok, ügyvédi munkaközösségek, egyezmények, tárgyalások.


Samotiel - Nyelv, beszéd, szónokok, tolmácsok, fordítók, nyelvtanárok, logopédusok.


Samuel - Egészség, egészségügy, jó közérzet, pihenés, kúra, üdülés.


Sanothiel - Kereskedelem, közlekedés, kereskedők, üzletek, vállalatok, üzleti utak, piacok, piacosok, utak, járművek, közlekedésügy.


Sauthiel - Tengeri hajózás, hajók, kikötők, viziutak, tengerészek, tengeri utazás.


Schalgiel -. Hó, hó elleni védelem, lavinák, hófúvások.


Schimschiel- Nappal, nappali fény, a nap lefolyása, a mindennapi élet.


Segosel - A fizika összes ága, fizikai kutatások.


Senekel -. Írás, írásmódok, kézírás, grafológia, régi írások, archívumok, könyvtárak, minden

könyvvel kapcsolatos dolog, tudomány.


Seraphel -. Feltalálás, alkotás, feltalálók, mérnökök, szabadalmak, mindenre kiterjedő alkotóképesség.


Shariel - Éberség, őrködés, őrök, éjjeliőrök, segítségnyújtás túlzott fáradtság, kimerültség esetén.


Siiel - Földrengés. Általában a rengések különböző angyalaival együtt hívják.


Simiel- Szerelem, problémák a partnerkapcsolatokban, szerelmi bánat.


Siqiel - Ő a szikra angyala. Általában a tűz angyalával együtt hívják. Hatáskörébe tartozik az elektromos szikra, gyújtás, tűzgyújtás is.


Speradiel -. Jövendőmondás, jóslás, prognosztizálás.


Sporkudiel - Szerkesztés, szerkezet, technika, minden építészettel kapcsolatos dolog, gépészet, gépek építése, szellemi tervezés


Stamiel - Siker.


Tarosiel - Kilábalás a vészhelyzetekből, kísértések, félelmek, ellenségeskedés, sóvárgás, saját félelmeink, negatív tulajdonságaink legyőzése.


Tattwaiel - Öröm, életöröm.


Therotiel - Együttérzés, karitatív szervezetek, felebaráti szeretet.


Tutiel -. Testi, lelki, és szellemi megtisztulás.


Vennel -. Áldozat, jogi hibák és bűnözések áldozatai, üldözés, hatósági önkény, áldozatkészség, önfeláldozás.


Verchiel - Élet, életkörülmények, életmód, életfeladat. Karmael angyallal együtt is gyakran hívják.


Zaphkiel - Szemlélődés, elmélkedés, meditáció, autogén tréning.


Zerosiel - Világosság és tisztaság. Gyakran hívják más angyalokkal (pl. Tutiellel) együtt. Mindenfajta testi, lelki szennyeződés eltávolításában örömmel segít.


Zuriel - Termékenység embereknél, állatoknál, növényeknél. Szellemi termékenység.

 

 

vedoangy.jpg

 

Ismerd meg védőangyalod!


.A hét napjaihoz egy-egy védõangyal tartozik, aki segít utadon, és életed leckéinél is melletted áll. Ismerd meg Õt, és általa életfeladatodat.

Az angyalok a szellem síkján mozgó lények, csodálatos spirituális hatalommal rendelkező energiaformák. Mellettünk állnak mindennapjainkban, ha bajban vagyunk, azonnal felkínálják segítségüket. Azonban kéretlenül nem avatkoznak életünkbe, mivel ezzel megtagadnák az ember legnagyobb adományát, a szabad akaratot. Akár jó, akár rossz történik velünk egy-egy életszakaszunkban, ne felejtsük el, mindez tanulási, fejlődési folyamatunk része, melyet mi választunk.


Őrangyalod és életed


Őrangyalod már születésed pillanatában melletted áll. Tőled függ, hogy segítségül hívod-e, amikor szükséged van rá. Ő az, aki életfeladatod megvalósításában, a sok-sok próbával járó, nehéz úton végtelen szeretetével önzetlenül támogat.


Nézd meg milyen napon születtél, és ismerd meg védőangyalod!

hétfő »

kedd »

szerda »

csütörtök »

péntek »

szombat »

vasárnap »

Gábriel

Kamaél

Rafael

Metatron

Uriel

Haniel

Mihály


Gábriel

Őrangyalod Gábriel – a megváltás és a szabadság arkangyala

Őrangyalod feladata:
a pozitív megnyilvánulás, a könyörületesség tanítása.

Őrangyalod hitvallása:

”
Ma átölelek és elfogadok mindenkit, aki belép életembe. Megemelem lelküket.”

Gábriel a könyörületességre, a reményre, az optimizmusra és az igaz boldogság megtalálására tanít.

Életfeladatod, hogy légy könyörületes, tanulj megbocsájtani, és példáddal másokat is erre taníts. Vedd észre, becsüld a jóságot, és amikor elérkezett az idő, háláld meg azt.


Gábriel mindig veled van, szavak nélkül beszél hozzád és támogat utadon. Amikor rossz hírt kapsz, majd váratlanul támogatókra találsz kilátástalan helyzetedben, ilyenkor jön el hozzád. Megemeli energiatestedet és reménnyel tölti el tudatodat, szívedet. Ebben az ünnepi, fényes pillanatban körülölel gyönyörű szárnyaival, és szeretetével megnyugtat. Ne felejtsd el ezeket a csodálatos pillanatokat, mert ilyenkor tisztán látod feladatodat és megnyílik előtted életed valódi útja.


Szólítsd meg Gábrielt, ha felejtesz, ha nem találnád a helyes ösvényt, és saját intuíciód bölcsességén keresztül hallgasd meg őt.


Kamaél

Őrangyalod Kamaél – az utak őrzője

Őrangyalod feladata:

a mennyei, isteni, tiszta, önzetlen igazság tanítása.

Őrangyalod hitvallása:

”
Magam vagyok az önzetlen szeretet.”

Kamaél az emberi kapcsolatok, a szeretet, és a párkapcsolatok, a szerelem őrzője.

Életfeladatod minél több szeretet adni, önzetlenül, csupán az adás öröméért. Ezzel a tetteddel táplálod kapcsolatodat Kamaéllel, így kerülsz vele kapcsolatba minden egyes jócselekedetedkor.


Amikor önzetlenül segítesz másokon, a szeretetedet ajándékozod a rászorultaknak. Ilyenkor újabb és újabb pozitív energiákat kapsz Kamaéltől, és még több szeretetet adhatsz másoknak. Minden egyes elajándékozott szeretetcsomag helyére újabb kettő érkezik szívedbe, ami soha el nem fogy.

Ügyelj arra, hogy ne tartsd meg magadnak a benned lévő jót, mert Kamaél szeretetedért cserébe megtölti szívedet hálával, örömmel és boldogsággal.

Keresd őt imahelyeken, templomokban, tengerpartokon vagy saját oltárodnál.


Rafael

Őrangyalod Rafael – a gyógyítás arkangyala

Őrangyalod feladata:

a segítségnyújtás, békesség tanítása.

Őrangyalod hitvallása:

”
Az angyalokkal együtt segítek a betegségek legyőzésében, és a belső béke elérésében.”

Rafael égi küldetése a Föld, és lakóinak gyógyítása.

Életfeladatod, hogy megtanuld, tested egy „jármű”, amit őrizned kell, és folyamatosan karbantartanod lelked számára. Testednek saját intelligenciája van, ami képes gyógyító gondolatokat teremteni. Ezeket a gondolatokat ne csak saját gyógyulásodra és egészséged megőrzésére használd, hanem segíts másoknak is fájdalmuk leküzdésében.


Rafael „gyermekei” különösen fogékonyak a szépségre, az egészséges életmódra, és csodálatos képességekkel rendelkeznek a természetgyógyászat terén.


Őrangyalod segít megváltoztatni életstílusodat, életmódodat, és nagy erőkkel támogat a negatív energiák levezetésében. Amikor beteg vagy, hunyd be szemedet és kérd őrangyalodat, hogy testeden keresztül küldjön az Isteni, gyógyító erőből. Meditálj, és mindaddig maradj ebben a mély állapotban, amíg a fájdalom nem szakad ki testedből.


Metatron

Őrangyalod Metatron – a felelőségvállalás arkangyala

Őrangyalod feladata:

a spiritualitás tanítása.

Őrangyalod hitvallása:

”
Gondolataim erejével létrehozok, és teremtek.”

Metatron a transzcendencia, a spiritualitás őrzője.

Metatron arkangyalt a menny főtanácsosaként, az angyalok királyaként is ismerik. Egyes angyali körök értelmezése szerint nagyobb hatalommal bír, mint Gábriel vagy Mihály. Küldetése az emberiség fizikai és szellemi táplálása, valamint a materiális és magasabb rendű világ közötti kapcsolatok létrejöttének elősegítése.


Látja gondolatainkat, és segít tisztán tartani azokat, hogy képesek legyünk befogadni az igazságot, amitől jobbak és boldogabbak leszünk. Segítségünkre van, hogy kapcsolatba kerülhessünk igaz belsőnkkel és felsőbb énünkkel, ha megkérjük erre.


Életfeladatod, hogy teremts és segíts pozitív gondolataid által, engedd szárnyalni képzelőerődet, ne ragaszkodj a materiálishoz.


Uriel

Őrangyalod Uriel – a beteljesülés és megvalósítás arkangyala

Őrangyalod feladata:

az önzetlen segédkezés tanítása.

Őrangyalod hitvallása:

”
Én a Napból vagyok, és nem lehetek Isten fénye nélkül.”

Uriel égi küldetése a Föld lakóinak megmentése.


Uriel azon munkálkodik, hogy mindennapjainkat megmentse, és széppé varázsolja szemünkben. Uriel „gyermekeként” csodálatos képességet kaptál ajándékba: könnyen észreveszed és értékeled az élet apró örömeit, rendkívül kreatív vagy és gyermeki tisztasággal örülsz a szépnek.


Életfeladatod, hogy ezt a boldog érzést megoszd környezeteddel, és segíts felfedezni mások számára is.


Urielhez fordulj, ha tele vagy szorongással és kezded elveszíteni stabilitásodat az élet súlya alatt.  Légy nyitott Uriel segítségére, hiszen mindig melletted áll, és általa sikerül magadból kihoznod a legjobbat.


Haniel

Őrangyalod Haniel – az isteni szeretet arkangyala

Őrangyalod feladata:
a mértékletesség, megértés, gyengédség tanítása.

Őrangyalod hitvallása:

”
Hálás vagyok a tengernyi csodáért és értelemért.”

Haniel a gyöngédség és a fejlődés őrzője.


Életfeladatod, hogy folyamatosan fejlődj és tanulj. Ismerd meg a magasabb, tiszta eszméket és ezeket igyekezz önzetlenül, anyagi ellenérték nélkül továbbadni. Őrangyalod ereje a Forrás, az Eredet, vagyis a felsőbb tudat elérésében van. Haniel segít az új lehetőségek megteremtésében, és fő életfeladatod, a spirituális út megismerésében.


Haniel következetesen delfinek és más tengeri életformák közelében tartózkodik, ugyanis a mennyei rezgések itt nyilvánulnak meg a legerőteljesebb formában. A víz mennyei vezető, amelyen keresztül őrangyalod energiát gyűjt és közvetít. A víz megtisztít a negatív érzésektől, segít a gyógyulásban és a felsőbb tudat megtapasztalásában.


Keresd őt a nyílt tengeren, egy óriási tölgyfa alatt és szent helyek – például piramisok – környékén. Olyan helyekre vezet el, ahol a mennyei jelenlét nagyon erős.


Mihály

Őrangyalod Mihály – a türelem arkangyala

Őrangyalod feladata:

a mértékletesség, megértés, gyengédség tanítása.

Őrangyalod hitvallása:

”
Elkötelezem magam mindennek, amit Isten és az univerzum nekem szánt.”

Mihály az isteni segítő és védelmező.


Mihály feladata arra figyelni, hogy elérd azt az erőt, melyet Isten neked szánt. Megtesz mindent, hogy életedet helyes úton tartsa, megsemmisítve a gonoszt. Legnagyobb ajándéka számodra az erő, amit közvetít feléd. Jelenlétét spirituális tudásod növekedésével tapasztalhatod meg.


Életfeladatod, hogy a magasabb rendű tanítások iránti étvágyadat és ismereteidet folyamatosan növeld. Életed fő leckéje a kísértés elleni küzdelem, melyben Mihály mindig melletted áll, harcol érted, ha segítségét kéred. A nehéz helyzetekben nyisd meg szívedet és lelkedet hatalmas és csodálatos ereje előtt. Az űrlap alja

 

Idézzük meg őrangyalunkat


Mindannyinknak van saját, személyes őrangyala. Az őrangyal, születésünkkor rendeltetik mellénk, végig kíséri életutunkat, és segít a halálba való átmenetben is. Ezt a feltevést világszerte sok halál közeli élmény erősíti meg.


Nagyon sok embernek volt már halál közeli élménye, és ezt az élményt általában egy bizonyos fénnyel kötik össze. Sokan úgy utaltak erre a fényre, mint a saját őrangyalukra. Néhányan még rá is ismertek gyermekkori élményeikből, és sajnálták, hogy olyan hosszú időre figyelmen kívül hagyták az őrangyaluk által kínált segítséget, és védelmet. A kisgyerekek általában tudatában vannak az őrangyalaiknak, és gyakran a nevükön is szólítják láthatatlan barátaikat.


Hihetetlen

Egyszer régen a szicíliai Taorminában egy kisfiú több napra beszorult egy földrengés után a romok alá. Senki nem értette, hogyan maradhatott életben olyan hosszú ideig étlen-szomjan.
A kisfiú azonban kijelentette, hogy egy „csodálatos, fényes, fehér ruhába öltözött hölgy" hozott neki ételt mindennap.
Ezeket, a képzeletbeli barátokat sajnos általában kinevelik belőlünk, néhányan azonban életünk során ismét rájuk találunk.


Nem lehetnek titkaink őrangyalaink előtt

Őrangyalunk mindent tud rólunk, és minden lehetséges módon segítséget próbálnak nyújtani, hogy életünk a legboldogabb, és leggazdagabb legyen. Előttük nem lehetnek titkaink! Ha például, irigyek vagyunk valakire, vagy valami tisztességtelenségre készülünk, őrangyalunk igen is tud róla. Még az is előfordulhat, hogy egy halk, figyelmeztető hangot hallunk, amely azt mondja: ne tedd! Hívhatjuk ezt lelkiismeretnek is, de valójában őrangyalunk figyelmeztetéséről van szó.


Az őrangyalok spontán felbukkanása

Az őrangyalok gyakran bukkannak fel olyankor, amikor már minden reménytelennek tűnik számunkra. Egy hölgy egyszer elmesélte, hogy őrangyala akkor jelent meg, amikor a fia öngyilkos lett. Valószínűleg ő is a gyermeke után ment volna, ha akkor nem siet segítségére az őrangyala. Így azonban visszatért a nyugodt életbe, és ma már nagyon boldogan él fia emlékével. Ez az eset az őrangyal spontán felbukkanása. Senki sem számít rá, és az első alkalommal valószínűleg megrémülünk.


Arra azonban van lehetőség, hogy megkérjük az őrangyalokat: mutatkozzanak meg. Erre nagyon sok módszer létezik. Az őrangyal gyakran azonnal megjelenik, amint meghívjuk őt az életünkbe.


Az őrangyal megismerése


Általában arra számítunk, hogy őrangyalunk gyönyörű ruhába öltözve jelenik meg előttünk, hatalmas fénnyel körülvéve. Ez megtörténhet, de igen kicsi a valószínűsége. Az alábbiakban azzal foglalkozunk, hogyan vagyunk képesek a legegyszerűbb módon kapcsolatba kerülni őrangyalunkkal.


Tudás

Ha odafigyelünk magunkra, akkor fokozatosan érezhetünk erősödő védelmet, megnyugvást a felől, hogy őrangyalunk vigyáz ránk.Álmokban

Őrangyalunkat álmunkban is megismerhetjük. Ez a legáltalánosabb jelenség, ugyanis az álmaink segítenek értékelni életünk történéseit. Ha azt tapasztaljuk tehát, hogy őrangyalunk ezen a módon jelenik meg, rendszeresítsünk egy füzetet és egy ceruzát az ágyunk mellé, hogy mindent azonnal le tudjunk írni, ha felébredtünk. Azért fontos, hogy rögtön, ébredés után jegyezzük papírra az álmunkat, mert amint elkezdjük a napi tevékenykedéseinket, elhalványulnak, és könnyen feledésbe is merülnek.Gondolatok és érzések

A gondolatok és érzések további lehetőségei annak, hogy őrangyalunk beszéljen hozzánk, kapcsolatba léphessen velünk. Teljességgel nyilvánvaló, hogy nem minden gondolat származik az őrangyalunktól. Egy felbukkanó gondolatról azonban ösztönösen tudhatjuk, hogy más forrásból való, nem pedig a tudatalattinkból.


Intuíció

Érzéseinkkel nagyon szoros kapcsolatban állnak az intuitív megérzések. Ezek vajon az őrangyalunk üzenetei? Nagy a valószínűsége, hogy igen. Néha úgy fogjuk fel ezeket a megérzéseket, hogy nem is vagyunk annak tudatában.Ima, vagy könyörgés

Az ima egy másik módja az őrangyallal való kapcsolatteremtésnek. Nem fontos konkrét imát mondanunk, egyszerűen csak kérjünk segítséget az őrangyalunkkal való kapcsolat felvételhez.Levélírás

Ez az egyik leghatékonyabb módja az őrangyalokkal való kapcsolat megteremtésének. Fogjunk egy darab papírt, és egyszerűen írjunk le mindent, amit el szeretnénk mondani őrangyalunknak. A levél lehet annyira személyes, amennyire csak szeretnénk, hiszen rajtunk, és az angyalokon kívül senki más nem fogja elolvasni. Ha elkészültünk a levél megírásával, tegyük egy borítékba, és címzésként ennyit írjunk rá: „Őrangyalomnak". Ragasszuk le, majd égessük el. A hamut gyűjtsük össze, és az udvaron, vagy a lakásunk környékén szórjuk szét. Végezzük ezt úgy, mint egy szertartást.Lerajzolni az őrangyalunkat

Nem is gondolnánk, hogy kreativitásunkat arra is használhatjuk, hogy megtaláljuk személyes őrangyalunkat. Pedig megpróbálkozhatunk azzal, hogy egy angyalképet rajzolunk, és ki is színezzük. Amikor az angyal rajzolására koncentrálunk, oda is vonzzuk őrangyalunkat magunkhoz. Még azt is észrevehetjük, hogy fokozatosan hatni fog a ceruza mozgására, és láthatjuk, hogy gyönyörűt alkottunk.Legyünk nyitottak és tudatosak

Ez az egyik leghatékonyabb módja az őrangyallal való kapcsolatteremtésnek. Vegyük észre, hogy őrangyalunk folyamatosan velünk van, és segíteni akar nekünk. Beszéljünk hozzá, kérjünk tőle bármit, amire csak szükségünk van. Kérésünk azonban legyen annyira egyértelmű, amennyire csak lehetséges. Ha ugyanis nem vagyunk biztosak annak, hogy mit szeretnénk, kérni sem tudjuk pontosan. És ha nem tudjuk, mit is akarunk, honnan fogjuk tudni, hogy megkaptuk-e azt?


Figyeljünk oda, hogy ne csak kérjünk az őrangyalunktól

Hasznos lehet, ha rendszeresen beszélgetünk az őrangyalunkkal. Meséljük el neki azt is, hogy mi történik velünk, hogyan telnek napjaink. Beszéljünk a sikereinkről, eredményeinkről, csalódásainkról, és szeretteinkről. Ha ugyanis rendszeres a kommunikáció, sokkal könnyebbé teszi számára, hogy életünk fontos részévé válhasson.

Jó, ha minden este - lefekvéskor - megköszönjük őrangyalunknak, hogy vigyázott ránk, és segített nekünk.

 


Találkozás az őrangyalunkkal


Kizárólag rajtad múlik, hogy melyik módját választod az őrangyaloddal való kapcsolat létrehozásának. Most a adunk néhány ötletet, hogy kiválaszthasd a legszimpatikusabbat

.

Meditációval

Meditáció közben bármikor megidézheted őrangyalodat, találkozhatsz vele, és mindent bizalmasan megoszthatsz vele.Imával


Ha imádkozol, tehát beszélsz az őrangyalodhoz, elmondhatod, mire van szükséged, mit szeretnél.Levélben


Írj levelet az őrangyalodnak. Nyugodtan engedd el magad, és őszintén írj le mindent neki. Írd meg, miért lenne szükséged rá, mit szeretnél vele közölni, és miben kéred a segítségét. Ne aggódj, soha senki nem fogja elolvasni ezt a levelet. Ha végeztél az írással, égesd el, és szórd a hamut a szélbe. Hamarosan jelentkezni fog az őrangyalod, és te igenis érezni fogod a jelenlétét.


Versben, vagy más, művészi kifejezőeszközzel


Amikor a saját tehetségeden keresztül létesítesz kapcsolatot az őrangyaloddal, az a legszebb dolog. Ez bármi lehet, amiben jó vagy, és amit jól csinálsz. Például rajz, festészet, varrás, kézművesség, költészet, írást, stb.Egyszerű beszélgetéssel


Ha rosszul érzed magad, vagy magányos vagy, beszélj az őrangyalodhoz. Akkor is tedd ezt, ha éppen jól mennek a dolgaid, ha örömteljes napod van. Az angyalokkal való rendszeres párbeszéddel ugyanis lehetővé teszed, hogy válaszoljanak neked. Lehet, hogy villámcsapásszerű felismeréseid lesznek, válaszokat kapsz kérdéseidre, megszólal a fejedben egy halk hang, vagy képek bukkannak fel. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy megnyisd a szívedet, és az elmédet.

 

Arkangyalok

 


Magas rangú angyalok, Isten hírvivõi. Õk a legfõbb közvetítõk a Teremtõ és at emberi faj között. Az emberek legtöbbször - helytelenül - minden angyalt arkangyalnak neveznek, de az Angyalok Hierarchiájában a normál angyalok a legalacsonyabb, míg az arkangyalok a legmagasabb rangúak.
mihaly.jpgMihályArkangyal


A hét Arkangyal egyike. Isten harcosa, õ vezeti a Mennyei Seregeket, és õ a Hét Mennyország uralkodója. A Biblia azt mondja Mihály és seregei gyõzték le a Sátánt és seregeit a Mennyországban, kiűzték õt onnan, és a Földre száműzték. A Biblia szavaival: "És háború tört ki a Mennyekben. Mihály és angyalai harcoltak a Sárkánnyal és a Sárkány harcolt az angyalokkal, de nem gyõzhetett; akármilyen nagy is volt a Mennyország, nem volt számára hely. Ezért lehajították a Nagy Sárkányt a Mennyekbõl, az õskígyót, akit hívtak Ördögnek és Sátánnak is, aki becsapta az egész emberiséget. Ledobták õt a Földre, és az õ angyalait is vele együtt." (Kinyilatkoztatás 12:7-9) Mihály volt, aki leereszkedett a Földre, Abyss kulcsával a kezében, és bezárta a Sátánt ezer évre: "És Mihály leereszkedett a Mennyekbõl Abyss kulcsával és egy nagy lánccal a kezében. Õ elfogta a Sátánt, akit hívtak Ördögnek és Sátánnak is és bezárta õt ezer évre. És lehajította õt Abyss-ba, és bezárta és lepecsételte õt." (Kinyilatkoztatás 20:1-3)

Mihály arkangyalt számos néven ismerik: Isten Hercege, Arkangyalok vezére, Kelet ura, a Merkúr angyalainak ura, a Mennyország Seregeinek kapitánya, a Mennyország seregeinek hercege, a Mennyország alkirálya, a Római Katolikus Egyház védõszentje, Izrael védõszentje, Mennyek Seregének fõparancsnoka, az Erény hercege, Isteni védelmezõ, a Fény Hercege, a Béke védelmezõje, Vasárnap angyala, a Föld angyala, az Olajfa angyala, a Mandulafa angyala. Általában arany, sárga, és vörös színnel ábrázolják. Mivel Mihályt védõszentként tisztelik, az õ követõi is védelmezõk. Leginkább a harcra összpontosítanak, hitüket és céljaikat mindenáron megvédik, ha kell fegyverrel is. Ezen tulajdonságaik miatt Mihály követõi a pápa személyes testõrei.

 

gabriel.jpg

Gábriel Arkangyal


A hét arkangyal egyike. A keresztény, zsidó, és az Iszlám vallás szerint õ a két legmagasabb rangú angyal egyike. Õ az, aki a fontos híreket közli az emberi fajjal, ezért a hűség angyalának, a hűség szolgálójának, vagy a jó hírek hozójának is nevezik. Õ volt az, aki elvitte Keresztelõ Szent János születésének hírét Zakariásnak (Lukács 1:11-22) és Jézus fogantatásának hírét Máriának (Lukács 1:26-33).

Az õsi zsidó hitvilágban Gabrielt nõalaknak képzelték, mivel szerintük az angyalok mindegyike nõ volt. Gabrielt számos néven ismerik: a Hatodik Mennyország Ura, az Emberiség nagykövete, Isten követe, Kerubok hercege, Isteni hírnök, Kinyilatkoztatás angyala, Vágyódás angyala, Igazság angyala, Isteni férj, Igazság Hercege, az Öröm angyala, a Gyermekáldás angyala, a Szent Sefiroth Arkangyala, az Utolsó Ítélet Harsonása, Éden kormányzója, a Bosszú angyala, a Halál angyala, Hírvivõ angyal, a Feltámadás angyala, a Kinyilatkoztatás angyala, az Almafa angyala.Mindent összevetve Gabrielt Isten hangjának tartják. Erre utal, hogy leggyakrabban trombitaként, harsonaként szimbolizálják. Általában ezüst és fehér színnel ábrázolják. Gábriel név változatai a Gauriel, és Gabriella. A Gabriel nõi név, mivel a zsidó mitológiában az Arkangyalok nõi alakok voltak.


raffael.jpg
Rafael Arkangyal


A hét Arkangyal egyike. A legendák szerint eredeti neve Labbiel volt. Isten változtatta meg a nevét, mikor megteremtette az elsõ embert. Raphael felelõsége a Föld és az emberi faj gyógyítása. Õ volt az, aki megszabadította Ábrahámot fájdalmaitól körülmetélése után. Szintén õ volt, aki meggyógyította Jákobot, akinek csípõje sérült meg egy angyallal való birkózás során. Különös figyelmet fordít azokra a vallásos emberekre, akik Isten dicsõségére zarándoklatot vállalnak. Raphaelt számos titulussal illeték az idõk folyamán: a Szeretet angyala, az Õrzõ Angyalok Vezére, a Nap Uralkodója, a Hűség angyala, Sheol vezetõje, az Erény Hercege, a Tudás és Tudományok Angyala, az Élet Fájának Õrzõje, a Nap Angyala, a Keresztvíz angyala, Szerda angyala. Raphaelt általában narancs és világoskék színekkel ábrázolják.


urielm.jpg


Uriel Arkangyal


A hét Arkangyal egyike. A zsidó mitológia szerint õ õrzi a Pokol kulcsait, és az Ítélet Napján õ fogja kinyitnia Pokol kapuit. Uriel ábrázolásának leggyakoribb szimbóluma egy tekercs, és egy nyitott kéz, amely lángcsóvát tart. A lángcsóva a nevére - A Tûz Istene - utal. Urielt számos titulussal illették az idõk folyamán: a Szeráfok Hercege, az Uralkodás Angyala, a Költészet Angyala, a Prófécia Angyala, a Bűnbánat Angyala, a Rettegés és Mennydörgés Angyala, a Zene Angyala, Szeptember Angyala, a Vágyódás Angyala, Dél Angyala, a Politikai Reformok Angyala, a Diófa Angyala, Hádész Ura. Uriel nevének változatai Auriel, Oriel, Ouriel és Pheniel. Más források szerint Urielt a Csillagok Urának nevezik.

 

 


 

 

Arkangyal segítőtársak a nehéz élethelyzetekben


Nehéz élethelyzet

Arkangyal

A nagyvilág eseményei, világbéke

Chamuel

Alvászavarok

Mihály

Bizalomhiány, személyes problémák,
könnyek

Zadkiel és Sandalphon

Elromlott tárgyak javítása

Mihály

Elveszett tárgyak

Chamuel

Emlékezés, memória

Zadkiel

Fejlődési problémák,
lassú haladás

Rafael

Gyász, halál és súlyos betegségek,
haldoklók és gyászolók gondozása

Azrael és Rafael

Gyermekszülés, gyermeknevelés,
terhesség és örökbefogadás

Gábriel, Rafael és 
Sandalphon

Gyógyítás, egészség, műtétek,
egészségügyi problémák

Metatron és Rafael

Háziállatok gondozása, gyógyítása,
állatok és madarak egészsége és
gyógyítása

Ariel

Kertészkedés, növénytermesztés,
földgyógyítás, növények és virágok

Uriel

Kommunikáció, levélírás,
telefonhívások, e-mailek

Gábriel és Metatron

Kreativitás, alkotás, tervezés

Gábriel és Jofiel

Lelki fejlődés, tisztánlátás

Jeremiel

Matematikai problémák

Raziel

Otthon, lakóhely

Chamuel

Pénzügyi aggályok, 
anyagi biztonság

Mihály

Spirituális fejlődés, hit

Metatron és Sandalphon

Szerelem, személyes kapcsolatok

Haniel

Tanulás, vizsgák, interjúk és

beszédek

Haniel és Uriel

Utazás, közlekedés

Rafael

Védelem, biztonság

Chamuel

Viták, nézeteltérések, megoldatlan

problémák, jogi huzavonák

Ariel, Raguel és Gábriel

 

Áldás befogadása :


Az áldás energiái rezegnek bennünk, mit fényszubsztanciánk erejével közvetítünk. Az áldás, éltető Fény, Energia!

Olyan nektek ez lelki szinten, mint fizikai világotokban a növényeknek a napfény és az eső. Éltető!

E nélkül „elhervadnátok”, elsorvadnátok! Az áldás feltölt benneteket isteni erővel, és segít, hogy lelketek erejét kivetítsétek fizikai szintetekre. Az áldás hozzátok Isten Szívéből érkezik általunk. Mi folyton köztetek vagyunk, s átpásztázzuk testetek, lelketek, felmérve benne az áldás erejét.

Mindig, mindenkire sugározzuk, mindenkinek közvetítjük, aki befogadja. Ti sokszor nem is tudtok róla, hogy lelketek kérését, mely az áldásenergiákat hívja, teljesítjük.

Mindig, mindenki részesül Atyánk áldásából, mert minden lélek, áldásban született! Az élteti, az segíti fejlődése útján!

Az áldás, Atyánk szeretetenergiája, mely „speciálisan” a lélek fejlődését hivatott segíteni. Atyánk központi Fényében kavargó Szeretetenergiát, mi áldássá alakítjuk mesterek és arkangyalok segítségével és felügyeletével, majd ezzel az áldással feltöltekezve jövünk hozzátok le a földi síkra, hogy szétszórjuk köztetek.

Ki kér, s befogadó, eszerint kap. Ki elutasít, csak annyiban részesül, mi útja, s feladata elvégzéséhez mindenképpen szükséges, s lelke befogadja. Ő az, kire azt mondjátok: nincs rajta áldás!

De van! Csak nem fogadja be. Körbeöleli, védelmezi, csak nem tudja átjárni.

Ezért kérjetek! Magatoknak és másnak is! Segíthettek vele. Ha kértek, az már a befogadás első lépése. Ha átengeditek magatokat az áldásnak és elfogadjátok, mit rátok sugárzunk, feltöltekezhettek isteni energiával, Atyai Áldással!

Másnak is kérhettek és küldhettek áldást. Segíthetitek ezzel megnyílását, a befogadást.

Ha ti kértek neki, az olyan, mintha ő kérne magának. Nincs különbség! A kérés az kérés! Mind teljesül!

Küldjetek hát áldást mindenkire! Legyen éltető energia minden lélekben és testben!

Ti is sugározhatjátok az áldást magatokból, mert a csatornát megnyitva, folyamatos áldásenergia sugárzik rátok Atyátok Szívéből. Akkor ti is közvetítőkké váltok! Az áldásenergia árasztóivá lesztek.

A csatorna megnyitásához kérjetek minket, az áldás angyalait, hogy aranyfény fonállal kössük be szívetekbe Isten Erejét! (Ez már sokatoknak régóta aktivált állapotban van!)

 

 

 


 

Asztali nézet