A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

 

www.tvn.hu_7270bfc6375ed3c827070a3c11889747.jpg

SEGÍTŐ ANGYALOK

 

 

 

 

 

 

VERCHIEL

Életkörülmények, életmód, életfeladat angyala.

Ha szeretnénk az életkörülményeinken változtatni, vagy megtudni az életfeladatunkat tőle kérhetünk segítséget.

HACHAMEL

A helyes út megtalálásának, illetve az életút, a sors angyala.

Ha sokat utazik valaki, jó, ha ennek az angyalnak a segítségét kéri, mert ő intuitívan megsúgja, hogy merre kell menni, így minden akadály nélkül a leggyorsabban juthatunk el a célba. Ez az életutunkra is érvényes.

STAMIEL

A siker angyala.

Segít, hogy sikeresek legyünk az élet bármely területén. A munkánkban, a magánéletünkben, vagy egy ház eladásában, bármiben sikeresek szeretnénk lenni kérjük az ő segítségét.

AUDACHIEL

Az igazság, igazságosság angyala.

Hívható például tárgyalásoknál, peres ügyeknél, hogy igazságos ítélet szülessen.

SIMIEL

A szerelem, szerelmi problémák angyala.

Szerelmi ügyeinkkel forduljunk hozzá, biztosan segíteni fog nekünk.

BELEGUEL

Új életszakasz kezdete, iskolakezdés, hivatás, munka kezdetének az angyala.

Forduljunk hozzá, ha éppen új szakasz kezdődik életünkben, új munkahelyre megyünk, esetleg újra beülünk az iskolapadba. Segít, hogy könnyebben vegyük a felmerülő akadályokat.

ASINEL

Szerencse, boldogság angyala.

Kérhetjük a segítségét, ha szerencsére, boldogságra vágyunk.

SAMUEL

Egészség, pihenés angyala.

Ha az egészségünkkel vannak problémáink, vagy pihenésre szeretnénk időt szakítani és nem találunk megoldást forduljunk hozzá bizalommal. A segítség biztosan nem marad el.

EMKIEL

Az anyagi biztonság angyala.

Ha anyagi biztonságra vágyunk kérjük ennek az angyalnak a segítségét. Meg fogja súgni, mit kell tennünk. Figyeljük a vissza-visszatérő gondolatainkat és fontoljuk meg, hátha épp ez lehet a megoldás!

TATTWAIEL

Öröm, életöröm, mosoly, derű, humor angyala.

Ha hiányoznak ezek a dolgok az életünkből forduljunk ehhez az angyalhoz. Biztosan segíteni fog. Depressziósoknak is meleg szívvel ajánlom.

KARMAEL

A karma, a karmikus terhek angyala.

Aki úgy érzi, hogy bagyon nehéz élethelyzetbe került és nem bírja a terheket ezt az angyalt kérheti meg, hogy enyhítsen a karmáján, amennyiben ez lehetséges.

MALEQUIEL

A magabiztosság, határozott fellépés, biztonság, életmód, tanácsadás angyala.

Segíthet, hogy kellő magabiztosságot, határozottságot tudjunk tanúsítani.

PLAGIGUEL

A kívánságok teljesítése, az önmegvalósítás angyala.

Ha valakinek ezeken a területeken van problémája kérje ennek az angyalnak a segítségét.

DOSOEL

A test, a lélek és a szellem felfrissítésének az angyala.

Forduljunk ehhez az angyalhoz bátran és segíteni fog hogy megtaláljuk a módját a felfrissülésnek.

ASRAEL

A halál, a hazavezetés angyala.

Ha valaki meghal, hívjuk őt, hogy segítsen a léleknek fájdalommentesen és akadálytalanul átkelni a fénybe. Segít, hogy ne ragadjon itt a lélek.

MELATHIEL

Az életút, a sorsfeladat angyala.

Ha elakadtál, nem tudod merre menj, hova visz az utad, hívd őt és segíteni fog.

LAMACHAMEL

A testi, lelki, szellemi erő angyala.

Ha úgy érezzük fogytán az erőnk hívjuk őt és szeretettel fog nekünk segíteni.

AURETIEL

A gyógyítók, a gyógyulás angyala.

Segítségül hívható a gyógyulás, gyógyítás folyamatához.

áldás angyalainak üzenete

Az áldás angyalai szólunk most hozzátok, hogy igaz szívetekkel lássátok, halljátok! Isteni Áldást közvetítünk néktek, hogy befogadjátok, nyissátok a Szívet!

 

 

 

CSILLAGJEGYEK ANGYALAI

 

 

A különböző temperamentumú,  gondolkodású embereknek az éppen rájuk hangolódott Angyalok segítenek. Minden csillagjegyhez más-más Angyal tartozik.

 

 

A Kos őrangyala

A Kosok annyira heves, lobbanékony természetűek, hogy igazán jól jön nekik az őrangyaluk, aki segít nekik először gondolkozni és körülnézni, mielőtt nagyon nagy lépésre szánnák el magukat. Ha azt szeretnéd, hogy képes legyél felismerni az angyalodat, akkor egy kicsit vissza kell majd tartanod az erőszakosságodat.

 

A Kosok őrangyalának Malchidiel a neve. A név jelentése: Isten teljessége. Malchidielnek megvan a hatalma ahhoz, hogy elhozza neked azt az embert, akit szeretni fogsz, és akivel együtt akarsz majd lenni - ha a megfelelő módon kéred ezt tőle.

 

 

A Bika őrangyala

A Bikák igencsak makacs természetűek. Azonban a Vénusz a Bikák uralkodó bolygója, ezért ha a helyzet úgy kívánja, a zodiákus egyik legbájosabb és legvarázslatosabb lakója tudsz lenni. A többi csillagjegy szülötteinél könnyebben el tudod képzelni, hogyan néz ki az angyalod.

 

Az angyalod neve Aszmodel, aki egykor a kerubok egyik vezetője volt. Ő segíthet elérni a céljaidat, de nagyon tisztán kell látnod magad előtt azt, hogy mit szeretnél, mielőtt megpróbálsz kapcsolatba lépni vele, ugyanis van neki sötét oldala is!

 

 

Az Ikrek őrangyala

Ha Ikrek vagy, akkor elképzelhető, hogy azt gondolod, két őrangyalod is van - egy-egy a két ikernek. Elvégre annyi minden érdekel téged!

 

Azonban neked is, mint mindenki másnak, egy angyalod van: Ambriel. Ennek ellenére számos lélekangyal és üzenethordozó angyal hozható még kapcsolatba ezzel a csillagjeggyel. Ambriel a trónusok rendjének a hercege, aki segít távol tartani a gonosz befolyást. Ő uralja az éjszaka tizenkettedik házát is.

 

 

 

A Rák őrangyala

A Rákok természetüknél fogva rendkívül intuitívak, nagyon jók a megérzéseik, és sokan arról beszélnek, hogy gyermekkorukban találkoztak az angyalukkal. Sajnos felnőttként elkezdenek kételkedni abban, amit láttak. Azonban mivel erős gondoskodó energiáid vannak, viszonylag könnyen kapcsolatba tudsz lépni az angyaloddal.

 

Az őrangyalod Muriel, a dél egyik uralkodó angyala, aki állítólag varázsszőnyeget tud keríteni annak, aki segítséget kér tőle, és magához hívja a hatalmát.

 

 

Az Oroszlán őrangyala

A Nap által uralt Oroszlánoknak általában elég erős az egójuk, ami nagyon hasznos lehet, amikor választott hivatásuk élére szeretnének kerülni. Ha azonban nem tartod az ellenőrzésed alatt az egódat a magánéletedben, akkor az problémákat okozhat.

 

Talán Verchiel, aki a hatalmak rendjét uralja, segíthet neked ebben, különösen azért, mert ez az angyal a Nap intelligenciájával áll kapcsolatban. A megfelelő intelligenciamennyiséggel bármekkora egót egyensúlyba lehet hozni.

 

 

A Szűz őrangyala

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

A Szüzeket gyakran hozzák kapcsolatba az angyalokkal, ugyanis nagyon erős nőies energiáik vannak. Hajlamos vagy a háttérben maradni, és vársz a megfelelő alkalomra. Mivel félsz a visszautasítástól, sokszor nem próbálkozol eléggé erősen.

 

Hamaliel, a szertartási mágia angyala az őrangyalod. A közbeavatkozása segíthet abban, hogy kevesebbet spekulálj, és jobban higgy a nem látható dolgokban. Ha ez összekapcsolódik a gondolkodásmódoddal, akkor csodálatos kombinációt fog alkotni!

 

 

A Mérleg őrangyala

A Mérlegek nagyon erősen próbálják egyensúlyban tartani az életük minden apró kis részét, hogy az életüket a belső egység megnyugtató érzésével élhessék. Ha Mérleg vagy, akkor belső békét kell érezned ahhoz, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból.

 

Az angyalod Zuriel, akit gyermekek születésekor szoktak magukhoz szólítani az emberek, hogy segítsen megvédeni az újszülött csecsemőt, azonban a hatalma többi oldala még ennél is hasznosabb lehet. Segít meggyógyítani az emberiség ostobaságát - ezt minden csillagjegy szülöttje hasznosnak találhatja az életében.

 

 

A Skorpió őrangyala

A misztikus Skorpió mélyről jövő vonzódást érez a látnoki világhoz, amely megnyitja a kaput az olyan élmények felé, mint amilyen például az angyalokkal való beszélgetés. Szeretsz bepillantani az élet fátyla alá és meglátni, hogy mit tartogat számodra valójában az élet.

 

Barbiel, az angyalod egyike azon 28 angyalnak, amelyek a Hold 28 udvarát őrzik. Ezek az udvarok rendkívüli jelentőséggel bírnak a kínai asztrológiában. Barbiel arkangyal megismerése ezért óriási spirituális előnyökkel járhat.

 

 

A Nyilas őrangyala

A Nyilast gyakran a hittel és a szervezett vallással hozzák kapcsolatba. Sok Nyilasnak volt már kiemelkedő spirituális élménye, amely talán már kapcsolatba is hozta őket az angyali hírvivőjükkel.

 

Az őrangyalod Adnachiel, aki egyike a teljes angyali rend felett uralkodó angyaloknak. Mágikus hatalma is van, ezért ha van olyan kívánságod, amelynek a megvalósulását látni szeretnéd, akkor ez az angyal segíthet neked kiválasztani a legjobb utat ahhoz, hogy valóra válthasd a kívánságodat.

 

 

A Bak őrangyala

A Bakok rendkívül gyakorlatias emberek, ezért annak a gondolata, hogy angyali látomásod legyen, meghaladhatja a képzelőerődet. Azonban mindannyiunknak vannak spirituális kapcsolataink, akár úgy döntünk, hogy felhasználjuk őket, akár úgy, hogy figyelmen kívül hagyjuk őket.

 

Az angyalod, Hanael nagy kaliberű angyal. A neve azt jelenti, hogy "az, aki látja Istent". Véd a nehezen látható és észrevehető gonosz dolgok ellen, és segít a lelkeknek megtalálni az útjukat a fénybe, miután a földi életük véget ért.

 

 

A Vízöntő őrangyala

A Vízöntők általában nagyon szkeptikusan állnak hozzá az angyalokkal kapcsolatos kérdésekhez, mivel nagyon tudományos és elemző a gondolkodásmódjuk. Azonban ha egyszer ráébredsz arra, hogy sokkal több van a világban annál, mint ami szabad szemmel látható, akkor könnyen tudod kezelni az angyaloddal való találkozás élményét.

 

Az angyalod neve Kambiel, és a gondolkozás felerősítése és fejlesztése a feladata. Egyes könyvek Gábriellel, az egyik legismertebb angyallal hozzák kapcsolatba ezt a csillagjegyet. Akárhogyan is van, mindenképpen rengeted angyali erő munkálkodik mögötted.

 

 

A Halak őrangyala

A Halak a zodiákus legmisztikusabb jegyének szülöttei, akik fél lábbal a földi világban, fél lábbal pedig a spirituális világban állnak. Nagyon élénk a képzelőerőd, és rendkívül könnyen fel tudsz idézni angyali látomásokat a fejedben.

 

Az angyalod Barakiel, akinek a neve azt jelenti, hogy "Isten villáma". Barakiel az erények rendjébe tartozik. Óriási segítséget tud neked nyújtani, ha olyan helyzetbe kerültél, amikor nagyon nagy kockázatot kell vállalni.

 

 

Asztali nézet