A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

ANGYALPORSZÍVÓ

 

 

Az angyalporszívó egy hatásos technika, hogy eltávolítsuk a negatív energiát a testből és aurából.


1. Összpontosíts arra a problémára, amit szeretnél átalakítani. Ez lehet testednek olyan része, melynek gyógyulásra van szüksége; lehet egy gondolat, érzés vagy emlék; valamilyen anyagi vagy gondolati egyensúlyhiány.
2. Hunyd be a szemedet és menj a dolog mélyére, melyet el akarsz engedni. Ne félj attól, hogy elmerülsz a fájdalomban vagy félelemben. Minél valóságosabban érzed, annál könnyebben, annál teljesebben tudod majd elengedni. Azt is tudnod kell, hogy megszabadulhatsz az önmagaddal szemben táplált ítélkezéstől is, attól az érzéstől, hogy úgy érzed, valami nincs rendben veled.
3. Szólítsd Mihály Arkangyalt A következő lépésben lásd, hogy Mihály megjelenik fölötted. Hagyd, hogy ez a kép egyre erősebbé és erősebbé váljon. Érezd az arkangyal szeretetét és törődését.
4. Vedd észre, hogy arkangyal valami furcsát tart a kezében. Ez egy olyan fajta arany fényű energetikai "porszívó", mely a negatív energia kitisztítására szolgál és helyre állítja az egyensúlytalan energia szálakat. Alakja hasonlatos lehet egy igazi porszívóéhoz, de lehet teljesen másmilyen is. Bármilyen alakúnak, színűnek képzelheted, hagyd, hogy fantáziád szabadon szárnyaljon. Azt is megteheted, hogy minden alkalommal másmilyennek látod. Fontos, hogy legyen egy beszívó része, és tartalmazzon egy igen erős mágnes készletet is. Ezek egyenesítik ki a beszívott, elhajolt energiarészecskéket, s azután a szerkezet hátsó részén kilövik.
5. Mihály arkangyal egyik kezében a gépet tartja, a másik kezében pedig annak csövét. A cső végén szívófej van. Lassan testedre irányítja a szívófejet; elmédre vagy érzéseidre, de megcélozhatja finom testedet is, attól függően, hol van szükséged tisztításra.
6. Miközben a szívófejet arra a helyre, azon gondolataidra vagy érzésedre irányítja, melyeket el akarsz engedni, vagy meg akarsz gyógyítani, érezd és lásd, hogy negatív energiarészecskéket szív ki belőled, ezek eltűnnek a szerkezet csövében, és a gép belsejébe kerülnek. Ott bent átalakulnak, ezután pedig a gép hátulján csodálatosan ragyogó tiszta és egyenes fényfolyamként távoznak.
7. Érezd, hogy megszűnik benned a fájdalom, a szomorúság vagy a zavarodottság. Most lélegezz mélyebben. Hagyd, hogy egészen könnyűnek és szabadnak érzed magad.
8. Ha már hosszú ideje hordoztad magadban ezt az elhajolt energiát, az is sok időbe telhet, amíg sikerül kiszippantani. Lehet, hogy meg kell ismételned ezt a folyamatot.
9. Ha úgy érzed, végeztél, mondj köszönetet Mihály Arkangyalodnak.

 


ANGYALERNYŐ

 


Ha azt szeretnéd, hogy angyalod különösen közel legyen hozzád egész nap, akkor nyisd ki Angyali Eserny
ődet. Ezt a vizualizációt arra használhatod, amikor egy bizonyos célt szeretnél elérni, például vizsgára készülsz, vagy egy fontos megbeszélésen kell részt venned, és nyugodt és összpontosított szeretnél maradni egész idő alatt. Vagy amikor egy közeli barát jelenlétének vigaszára vágysz.
1. Arccal kelet felé tárd szét karjaidat és mondd ezt: &8220;Angyalom, légy velem". Hunyd be a szemed egy pillanatra, és képzeld azt, hogy angyalod mögötted áll és átölel szárnyaival. Ismételd meg az invokációt arccal dél felé, nyugat és azután észak felé is.
2. Ha minden égtáj felé elvégezted az invokációt, ülj le és emeld karjaidat magasba, tenyérrel felfelé. Képzeld azt, hogy angyalod mögötted áll, egy hatalmas ernyőt tart, melynek váza aranyból készült. Bár nincs semmiféle anyag az ernyő vázára feszítve, a merevítőket aranyszínű fénycseppek kötik össze, tehát egy óriási arany pókhálószerű dolog alatt ülsz, melyet égi harmattal szórtak tele.
3. Ezen a fénycsipkén át arany és fehér színű fénycseppek hullanak, körülvesznek, és teljesen beburkolnak téged. Mozgasd karjaidat, hogy erősebben érzékeld ennek az esernyőnek a hatásait. Eközben mondd: &8220;Az angyalom velem van". Ismételd ezt, ahányszor csak akarod.
4. Amikor felállsz, érzékeld, milyen energiamezőt hozott létre ez a különleges esernyő. Képzeld azt, hogy feletted lebeg a nap hátralevő részében.
Napközben bármikor mondhatod: &8220;Angyalom, légy velem". Ilyenkor lásd újra az Angyali Esernyőt. Ezt az ernyőt nem felejtheted ott a buszon vagy a moziban.

 


 

 

0018_angel_angel8.png

 

 

ANGYALLIFT

 

Egy módszer arra, hogy angyaloddal repülj az álmok világába

 

1. Hunyd be a szemed és érezd, hogy nemsokára elalszol. Lassan és könnyedén lélegzel.

2. Hagyd, hogy a nyakad ellazuljon. Hagyd, hogy a vállaid ellazuljanak. Érezd, hogy az egész tested laza. Fejed tetejétől a lábad ujjáig érezd, hogy az egész testedből eltűnik minden feszültség.

3. Most láss gondolatban magad előtt egy hosszú-hosszú folyosót. Ragyogó fény alkotja a folyosó padlóját és falait. Lásd ezt a fényt és saját magadat, amit lassan sétálsz ezen a sugárzó folyosón, angyalod melletted lépdel.

4. A folyosó végén egy díszkapu fénye pislákol. Ott van a bejárat az angyalok liftjébe. Amint angyaloddal közelebb értek, az ajtó lassan kinyílik.

5. Angyalod egyik szárnyával befedi hátadat, majd kéz a kézben mindketten beléptek a liftbe. A liftben testedet a lehető legtisztább fény fürdeti. Megnyugtatja egész testedet, és beáramlik minden részedbe, minden egyes sejtedbe.

6. Figyel, ahogy angyalod szárnya végével megnyom egy gombot az ajtó melletti táblán.

7. A liftajtó lassan becsukódik. A fényben fürödve angyaloddal lassan az álmok birodalmába emelkedtek.

8. Ha valamilyen megerősítést akarsz mondani, akkor azt most mondd el néhányszor egymás után, igen lassan.

9. Ha valamilyen konkrét kérdést akarsz feltenni angyalodnak, vagy egy bizonyos álom magját akarod elültetni, akkor annak most van itt az ideje.

10. Újra figyeld légzésedet. Érezd, hogy nemsokára elszenderedsz. Angyaloddal mozogtok feljebb, egyre feljebb az álmok világába.

 


ANGYAL HIRDETÉS

Gondoljuk végig mért is akarunk kapcsolatba lépni az angyalokkal, ha meg van írjunk egy hirdetést.

Íme egy minta az angyalhirdetésre:

„Angyalt keresek, aki hajlandó segíteni pénzügyi gondjaim megoldásában. Olyan támogatást várok, amely segít békét és jólétet teremteni az életemben.”

Ha elkészültünk a hirdetés megírásával, akkor tartsuk a kezünkben a papírkát, csukjuk be
a szemünket, és összpontosítsunk arra, hogy egy fénylényt idézzünk fel magunk előtt. Felolvashatjuk hangosan is a hirdetést. Nem kell aggódnunk, hogy valamit elrontottunk, hiszen nincs rossz módszer arra, hogy segítséget kérjünk egy angyaltól. Legalábbis addig nem, amíg udvariasak vagyunk.
Ha szükségét érezzük, még egy imát is elmondhatunk. Ha ezekkel meg vagyunk, tegyük a zsebünkbe a papírt.

Egy valami azonban nagyon fontos: ne kürtöljük szét a világban, hogy angyali segítséget kértünk. Semmi szükség arra, hogy negatív gondolatok megzavarjanak bennünket.

 


 

 

 

ANGYALLEVÉL

Hogyan írjunk angyallevelet?

Gyakorlati útmutatónk segít, hogyan írj személyes levelet angyalodnak. Nyomtasd ki angyallevelünket, olvasd el figyelmesen iránymutatásainkat, majd töltsd ki a hiányzó részeket.

Angyallevél ................................................................ Magasabb Énjének

Szeretettel kézbesítve Isten Angyalai által

Kedves ................................................!

Ezt a levelet azzal a céllal írom, hogy véget vessünk a közöttünk lévő haszontalan, haragot és szomorúságot kiváltó ügyeknek, és mindketten továbbléphessünk egy kölcsönösen nagyobb örömet hozó kapcsolat felé. Tudom, hogy mindkettőnk Magasabb Énje ennek az eredménynek az elérése érdekében munkálkodik.

Méltányolom a következőket:
(ide a kettőtök közötti kellemes élmények részleteit írd le)

 

 


Mérges vagyok a következők miatt:
(ide a kettőtök közötti kellemetlen élmények részleteit írd le)

 

 


Mindkettőnknek a következőket kívánom:
(ide azt az eredményt írd le, amit el szeretnél érni kettőtök között - és amely mindkettőtök számára előnyös lenne a vitában)

 

 


A bennem élő Szellem megbocsát neked minden köztünk lévő rosszindulatért, félreértésért, haragért és gyűlöletért. A benned élő Szellem megbocsát nekem minden köztünk lévő rosszindulatért, félreértésért, haragért és gyűlöletért. Szabad vagy, hogy önmagad lehess; és én is szabad vagyok, hogy önmagam lehessek. Minden tisztázódik közöttünk most és mindörökre. Ámen.

Aláírás:. ........................................................


Most hajtsd össze a levelet, és címezd meg az adott személynek (vagy helyzetnek). Két héten keresztül tartsd a levelet valamilyen különleges helyen. Ösztönöd meg fogja súgni, amikor a levél elment a címzettnek. Ezután égesd el a papírt - ezzel felszabadítod annak energiáját az Isteni irányába.

 


ANGYAL SZÍNKERÉK13352_angyal_kerek.jpg

 

Az angyali színkerék elkészítése nem igényel művészi képességeket. Az ábra megrajzolása nagyon egyszerű. Nem kell hozzá más, mint néhány színes ceruza, vagy filctoll egy kartonlap, egy körzős és vonalzók. Mielőtt belefogsz a rajzolásba, készíts egy listát azokról a dolgokról, melyeken szeretnél javítani az életedben, majd válaszd ki közülük a négy legfontosabbat. Ezután keress a témák megvalósításához olyan angyalokat, akiket szeretnél bevonni a mágiádba.


Így készül az ábra


Körző segítségével rajzolj egy kört a kartonlapod közepére, majd ugyanazzal a középponttal egy kisebbet, amely 1-1,5 cm-el kisebb az előzőnél. Ezt követően, vonalzóval oszd fel a kört négy egyenlő méretű cikkre: húzz egy függőleges, és egy vízszintes vonalat.


Most gondold végig, hogy a kéréseidhez mely angyalokat szeretnéd hívni, és milyen színek passzolnak a témáidhoz. Az egy centiméteres sávba kerülnek majd az angyal nevek, a belső részt pedig ki kell színezni, a megfelelő színnel. Ha például gyógyító energiákat szeretnél, akkor a zöldet válaszd, ha egy állásinterjún szeretnél jól szerepelni, akkor a narancssárgát. A színek jelentését segítségképpen, a lecke alján lévő táblázatban megtalálod majd. A négy kérésedet, külön-külön írd be a belső kör valamelyik szeletébe filctollal, a külső szegélybe írd az angyal nevét, majd színezd ki a körcikket a választott színnel. A kör közepére pedig írd fel a saját nevedet. Az alábbi képen láthatod, hogyan kell kinéznie a színkeréknek.


Ha elkészültél, vidd a kereket az angyaloltárodhoz, és helyezd a közepére. Gyújts meg egy gyertyát, vagy egy mécsest és kérd meg az őrangyalodat, hogy áldja meg az angyali színkereket. Majd vedd a kezedbe, és egyesével hívd azokat az angyalokat, akiket a kerékre írtál, és mondd el nekik a kívánságaidat, kéréseidet. Végül mondj nekik köszönetet a segítségükért.

Keresd meg a helyét

Az otthonodban bárhová kiragaszthatod a színkereket, például a hálószobai tükörre, a hűtőre, de az angyaloltárodon is hagyhatod. A lényeg, hogy minden nap lásd. Ha azonban úgy gondolod, hogy a családodból valaki kigúnyol, ha észreveszi, akkor tedd olyan helyre, ahol csak te láthatod. Az angyalok sem szeretik mások negativitását, mint te.

Ha az angyalkerekeden lévő összes kérés teljesült, elérkezett az ideje, hogy megfoszd a kereket a mágikus hatalmától. Vidd az oltárodhoz, és köszönd meg az angyaloknak a segítséget, majd képzeld el, amint a mágia egy aranygolyóvá alakul a papír fölött. Hagyd a mágiát belesüppedni az oltárodba, vagy a földbe. Égesd el a kereket, és szórd a hamut a szélbe.


Meddig várj?


Általában kettő és harminc nap közötti idő kell a kisebb dolgokhoz, harminc és kilencven nap közötti idő a nagyobbakhoz, de nincs erre pontos szabály. Nem jó, ha előre meghatározod az időzítést, mert akkor nem fog működni. Aki mágikus munkát végez, annak türelmet kell tanúsítania. Lehet, hogy ez az időszak nem alkalmas arra, hogy valóra váljon a dolog az életedben, vagy talán hosszabb ideig tart a megvalósítása, mint ahogy eredetileg képzelted. Ne feledd, a mágia a legkisebb ellenállás irányában halad. Ha valamit már hosszú ideje akarsz, akkor annak sok, magad állította korlát, állhat az útjában, például aggodalom, kudarc, kétkedés stb.

Ha mégis úgy érzed, hogy már elég hosszú ideig vártál, de nem történt semmi, akkor vond vissza a mágiát a keréktől és készíts egy másikat, amelyet csak egy kéréshez tervezel.

 

www.tvn.hu_343d07af1966e1348aec84f3bf054082.jpg

 

 

Angyali segítség anyagi gondokra - Aranyserleg meditáció

 

Vasariah angyal a pénzügyi gondok angyala segít, hogy egyenesbe jöjj anyagi téren. Kérd a segítségét, hogy új utakat találj bevételeid növelésére, legyen ez akár egy új állás, vagy egyéb jövedelemforrás.

 

Manapság sokan kerülnek pénzügyi csapdákba, ami nem is csoda, hiszen a banki kölcsönökkel könnyű hosszú évekre eladósodni. A munkahelyek pedig bizonytalanok, senki nem érezheti magát biztonságban. Hogy mi a teendő ebben a nehéz helyzetben? Van egy angyal, Vasariah, aki az anyagi problémákban segít minket. Ha bajban vagy, nyugodtan fordulj hozzá, és figyeld a jeleket. Lehet, hogy a segítség egy új állás formájában érkezik, ahol magasabb fizetésre van lehetőséged, lehet, hogy egy ismerősöd mellékállással keres meg, amit munka mellett tudsz végezni, és így jutsz többletbevételhez. Az is előfordulhat, hogy egy új hobbit találsz, ami hamarosan bevételi forrássá válik. A megoldások számtalan formában találhatnak rád, csak az a fontos, hogy légy nyitott. Neked is tenned kell valamit a probléma megoldásáért, nem elég csak a sült galambot várni otthon a kanapén. Az angyalok lehetőségek felé vezetnek bennünket, így segítik a sorsunkat. Mindazon által Vasariah angyal arra is ösztönöz, hogy ésszerűbben oszd be a pénzedet, így is sokat spórolhatsz.

 

Vasariah angyal üzenete

Vasariah a következő üzenetet küldi megfontolásra: Hozzám tartozik a ragyogó sugár, amely a pénzügyi tisztánlátást hozza. Energiám lehetővé teszi, hogy megjavítsd vagy megerősítsd életed serlegét. Ha nem nézel szembe az anyagi gondokkal, és nem próbálod megoldani őket, az öröm és elégedettség gyönyörű aranya szertefoszlik. Hívj, és én segítek, hogy serleged ismét túlcsorduljon az aranytól. A lehető legtöbb energiát fektesd be, ha mindezt a lelki üdvödért teszed.

 

Aranyserleg meditáció

 

Helyezkedj el kényelmesen, és lazulj el. Vegyél néhány mély levegőt, és fújd ki a benned összegyűlt félelmet és feszültséget. Bízz abban, hogy hamarosan az angyali segítséggel megoldódnak a problémáid.

 

1) Ha ellazultál, vegyél három mély levegőt, hogy még mélyebb meditatív állapotba kerülj.

 

2) Most képzeld el az aranyserlegedet, amely mondjuk csak félig, vagy negyedig van tele arannyal. Ez a jelenlegi helyzetedet szimbolizálja.

 

3) Ahogy megpillantod az aranyserlegedet, ne szomorodj e, hívd Vasariah angyalt, aki újra megtölti a serlegedet arannyal. Mondd a következőt: „Vasariah, Vasariah, Vasariah, kérlek, segíts a pénzügyi problémáim megoldásában, hogy szerető támogatásoddal újra rendbe szedhessem az életemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

 

4) Miközben kimondod ezeket a szavakat, Vasariah angyal már el is kezd dolgozni, és szép lassan láthatod, ahogy újra megtelik a serleged arannyal.

 

5) Köszönd meg az angyali segítséget, és fejezd be a meditációt.

A meditációban kaptál egy megerősítést, hogy igenis van lehetőséged újra megtalálni a bőséget, ehhez azonban minden nap nyitott szemmel kell járnod. A lehetőség hamarosan meg fog érkezni, mellyel minden anyagi gondodat meg tudod oldani.

 

pillango-164.gif

Múltbéli problémák eltörlése

Matriel üzenete: Én vagyok az ezüstzápor, amely mindent életben tart, hiszen ki vagy mi tudna élni a segítségem nélkül? Esőm szomorúságoddal és bánatoddal is keveredik, cseppjeim felszívják és elmossák könnyeidet. Minden cseppben ott van egy darabka a múltadból. Ezzel az erős képpel magadban mosd el a problémáidat, hogy segítségemmel újra kezdhesd az életet.” Ha szeretnéd segítségül hívni Matriel angyalt, mondd el a következő könyörgést: „Matriel, Matriel, Matriel szükségem van szerető segítségedre, mosd el a múltat és frissítsd fel a jelent. Légy mellettem, és segíts ebben, ha ez a lelki üdvömet szolgálja. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Képzeld közben azt, hogy megtisztulsz. Lásd magad, ahogy állsz, és kristálytiszta víz ömlik rád, te pedig fényesen ragyogsz.

Lélekemelés

A múlt elengedését követően szükség van a lélek megtisztulására, és felemelésére. A Rák havában a Rákhoz kapcsolódó növények, fák és virágok, a juhar- és platánfélék, valamint a nedvdús fák is segítenek a lélekemelésben. De jók a Rák színeiben pompázó virágok is, különösen a liliomfélék, a rózsák, muskátlik és a folyondár, sőt a tárkony és a verbéna is. Mivel a Rák víz jegy, a felsorolt virágok illóolajai is kitűnően használhatók Illatmécsesbe vagy egy tálka vízbe csepegtetve. Így az illatok mellett a vízzel való kapcsolat is segítségedre lesz a meditáció közben.

 

57907.gif

 

A múlt elengedése a négy arkangyal segítségével

 

Lelki békénk meglelésében a kulcs a múlt nehéz energiáinak az elengedése. Ha folyton a múlt keserűségén és nehéz pillanatain rágódunk, meggátoljuk a spirituális fejlődésünket, és korlátozzuk a jövőbeli boldogságunk kibontakozását. A bűntudat, elhagyatottság, veszteség érzet, lelki ismeret furdalás és hasonló múltbéli életesemények energetikai lenyomatai, lecsökkentik a rezgési frekvenciánkat, és a tudatunkat a régi energiákban tartják.

Ha a múlt által okozott sebek miatt mélyponton vagyunk, hathatós segítséget nyújthat a következő meditáció, amelyet a négy arkangyal segítségével végezhetjük el.

Sóból, mécsesekből, kristályokból vagy a forrásból lehívott fehér tűz energiájából alkossunk egy kört, óra járásával megegyező irányban, keletről kezdve.

Üljünk le a kör közepében, arccal kelet felé.

Imádkozzunk Istenhez, utána a Föld anyához és kapcsolódjunk össze a forrással, lehorgonyozva a fehér fény oszlopot, Mennyei fényforrásból a Föld Anya fényforrásáig kiterjedően. Gyújtsunk meg egy gyertyát, a gyertya lángjában pedig vizualizáljuk önmagunkat, amint a tűz megtisztít.

Egymás után hívjuk be a négy arkangyalt. Addig ne hívjuk be a következő arkangyalt amíg nem érezzük, hogy az energiája a körben lehorgonyzott.

 

Mondjuk ki a következőket: angyal-sziv.jpg

„Rafael arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,

hass át engem most egészen,

kelet felől a levegő elem erejével,

bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,

és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

(képzeljük el egy zöld szint aranyszínű aurával)

„Michael arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,

hass át engem most egészen,

dél felől a tűz elem erejével,

bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,

és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

(képzeljük el egy sárga szint indigókék aurával)

„Gábriel arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,

hass át engem most egészen,

nyugat felől a víz elem erejével,

bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,

és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

(képzeljük el egy narancssárga szint hófehér aurával)

„Uriel arkangyal, hívlak téged szólítalak téged,

hass át engem most egészen,

észak felől a föld elem erejével,

bontsd le rólam a múlt megkötő energiáit,

és szabadítsd fel, hogy újra a most középpontjában éljek.”

(képzeljük el egy rubin vörös szint ibolyalila aurával)

 

Most összpontosítsunk a szív csakrára és képzeljük oda, két egymásba fonódó háromszöget, a szívcsakra és a kiegyensúlyozottság szimbólumát.

Maradjunk az energiákban mindaddig amíg nem érezzünk felszabadultam önmagunkat, pozitív gondolatokkal feltöltődve.

Köszönjük meg az arkangyaloknak, és bontsuk le a kört visszafelé, óra járásával ellentétes irányba.

angyal_006m.jpg

 

ANGYALOK AZ OTTHON MELEGÉÉRT

 

Deusel angyal felel az otthon melegéért

Ő vigyázza a lelki békénket, és ügyel arra, hogy mindig a megfelelő hangnemben szólhassunk egymáshoz. Ne hidd, hogy ő akkor lép az életedbe, amikor saját családot alapítasz! Ő már akkor kiterjeszti feléd védő szárnyait, amikor először emel át édesanyád az otthont jelentő lakás ajtaján. Emlékezz erre, mikor hazaérsz és mielőtt a kulcsot elfordítod a zárban, suttogd el Deuselnek a kérésedet: „Deusel, kérlek, segíts az ajtón innen hagyni mindazt a rosszat, amit magamban hordok, és veszélyeztetné a család nyugalmát és otthonom melegét! ” Majd lépj be az ajtón és mosolyogj, a gondok holnapra ott várnak, ahol hagytad őket, de lényegesen kisebbek lesznek, hiszen te időközben feltöltődtél az otthon melegénél!

Hestiel angyal kapta azt a feladatot a Teremtőtől, hogy segítsen elsimítani a mindennapok konfliktusait

Elkerülhetetlen, hogy némely napokon az otthon melege a gyerekek zajától, a pasid szanaszét hagyott alsónadrágjaitól, és a rád váró, vendégségre készülő nyomástól szétfoszlik, az otthon egy, a pokol tüzén melegedő kukta fazékhoz hasonló időzített bombává válik. Ilyenkor bizony a szép szó semmit sem ér, a hangos pedig csak ront a helyzeten!
Ülj le a kupi közepén egy csésze teával, és kérd Hestielt, hogy adjon türelmet ahhoz, hogy a többiek is észrevegyék: az otthon a szeretet összetartó erejétől válik meleg fészekké. Várd, amíg a gyerekek kíváncsian melléd sereglenek, és rájuk ragad a Hestieltől kapott nyugalmad, majd vedd szépen rá őket, hogy osztozzanak a feladataidban. Aki egy ilyen feladatot megold, az békében él önmagával, és képes ezt kiterjeszteni szeretteire is

Simiel angyal nyújt vigaszt, ha partnereddel elsimíthatatlannak tűnő problémákkal kell meg küzdenetek

Az együttélés, a legnagyobb próbatétel életünk során. Jól csinálni szinte lehetetlen, hiszen az önmegvalósítás, az önfeláldozás folyamatosan egymáson felülkerekedve vívódik bennünk. A szerelem multával a megszokás nélkülözhetetlennek tűnő biztonságérzetté szelídül, és folytonos vívódást eredményez. Simiel kérésedre apró jelekkel rávilágít arra, hogyan tehetitek újra harmonikussá a kapcsolatotokat. Fordulj hozzá, ha tudod, hogy életed párja a tökéletes partner számodra. Ebben az esetben nincs más teendőd, mint megkeresni a probléma gyökerét. Kérd Simielt, adjon útmutatást arra, hogyan változtass a megszokásaitokon, hogy megint örömmel tekints a másik feledre.


Ne feledd, fordulj, bizalommal segítő angyalaid felé! Kérd a segítségüket, de mindig pontosan fogalmazz! Ha beteljesültek vágyaid, vagy felismerted a neked küldött jelet, akkor állj meg egy pillanatra, és gondolj rájuk szeretettel, köszönd meg a segítségüket!

 

kicsiangyal14.jpg

 

 

 

Angyalaid a harmonikus életért 

Tudatosítsd magadban, hogy angyali segítőid nem azért figyelik lépteidet, hogy a nagy bajokból rángassanak ki, hanem azért, hogy ne történjenek nagyobb bajok veled. Ha hiszel és bízol bennük, akkor megsokszorozzák az erődet és vígan járhatsz utadon, lesz erőd éppen elég ahhoz, hogy megéld a rád váró csodát és osztozz velük a tőlük kapott örömben!

Ha életedben szükséges a változás…

Verchiel angyal lehet segítségedre ebben. Ha már tudod, hogy változásra vágysz, esetleg azt is megfogalmaztad miben, akkor fordulj hozzá bátran. Ő az, aki utat mutat, ha az életkörülményeiden, esetleg az életmódodon kell változtatnod.

De akkor is, ha úgy érzed, az ő tudása kell ahhoz, hogy vissza találj életfeladatodhoz.

Egy kék papírra írd fel azt, amiről szeretnél leszokni, amiben szeretnél valami változást elérni. Azt az óhajodat, amiben a segítségét kéred. Majd hajtsd össze és tedd az angyaloltárra, tartsd ott addig, míg a változás szelét megérzed. Ekkor tedd a papírt abba dobozba, amelyben az angyalokkal közös emlékeidet őrzöd és tartsd meg az új szokásodat, míg eléred, amire vágytál. Ne feledd, az angyalok nem kívánságokat teljesítenek, hanem segítenek abban, hogy megvalósítsd az álmaidat. Dolgozz keményen a sikerért, ezzel hálálhatod meg legjobban, hogy felkarolnak téged.

Ha egy kis szerencsére van szükséged…

Sokan vagyunk olyan szerencsések, hogy nem kell nagyobb problémák megoldásához segítséget kérnünk. Ha az életed nyugodt és biztonságos mederben zajlik, akkor is sóvároghatsz egy kis szerencséért, valami bizsergető kis boldogságért. Asinel siet azok segítségére, akik nem bízzák a véletlenre a szerencséjüket. Kérd őt bátran, hogy segítsen, amikor egy zsúfolt parkolóban helyet keresel magadnak. De gondolj rá jó szívvel és bizalommal, ha sorsjegyet választasz. És őt hívd segítségül, ha a boldogságodat szeretnéd teljesebbé tenni. Ne szégyelld, ha egy nyári ruha után sóvárogsz, és az hiányzik csak a boldogságodhoz. Asinel megmutatja az utat, hogy szerezd meg magadnak. De aztán tündökölj, hódíts benne, és gondolj hálás szívvel rá, amiért nem hagyott cserben. Hiába, az élet apró örömei az élet showja!

Audachiel az igazság és igazságosság angyala

Ahogyan az apró örömök, úgy a bosszantó apróságok is kihatnak mindennapjainkra, egy rosszindulatú szomszéd, egy áskálódó munkatárs igencsak megnehezítheti, hogy kiegyensúlyozottak maradjunk. Csoda, ha ilyen helyzetekben az ember segítség nélkül higgadt tud maradni, és nagyobb vita nélkül képes megvédeni az igazát. Az sem könnyű, hogy ilyen helyzetekben felülkerekedjünk a problémán és kedves szóval, a perlekedő vitapartnert képesek legyünk lecsendesíteni… Audachiel közbenjárásával enyhíthetünk ezeken a problémákon. Kérd őt, és elkerülheted a sokszor igaztalan vádakat, vagy a rosszindulatú áskálódásokat. Kérd, hogy segítsen megérteni a téged támadó igazi problémáját és így sikeresen lefegyverezheted. Audachiel az igazság és igazságosság angyala sikerre viszi peres ügyeidet is.

Samuel az egészség és pihenés angyala

Persze angyalaink nem csak apró-cseprő gondjaink megoldásához nyújtanak segítő kezet. Ha okosak vagyunk, abban is mellettünk állnak, hogy a bajok elkerüljenek minket. A legtöbb baj forrása a stressz, a pihenés a regenerálódás hiánya. Samuel az egészség és pihenés angyala - hozzá fordulhatsz, ha egészségeddel vannak problémák, de akkor is, ha érzed a stressz első jeleit és pihenni vágysz. Álmodd meg, kérd a segítségét és tervezz meg egy hosszú hétvégét. Segíteni fog abban, hogy megvalósuljon az álmod.

Azt mondják, ha imádság közben rózsa illatot érzel, angyal van a közeledben - fordíts a dolgon egyet és tégy legalább egy szál rózsát a közeledbe, ha Samuelt kéred, segítsen…

Soha nem árt angyalaid kedvében járni, és főként megköszönni a segítségüket, ha helyre áll a rend és harmónia életedben, mert sokban az ő közbenjárásuknak köszönheted.

 

 

Megélni az elmúlást angyalokkal

 

Az élet egyik legnehezebb feladata az út végén szembenézni az elmúlással. Számot vetni az idővel, a tettekkel és akár saját utunk végét, akár szeretteink elvesztését méltósággal átvészelni.

 


„A te szíved megpihent, de a miénk vérzik,              

Hisz a halál fájdalmát csak az élők érzik”                  

 


Nincs ennél szebb gyászvers, soraiban ott van, amitől a legjobban félünk. A félelem, a szeretett lény halála után érzett mélységes fájdalom, valamint hiányának elviselhetetlen kínja. A bűntudat még akkor is, ha tudjuk nem tehettünk többet érte. A rettegés, mert újra kell terveznünk életünket, hiszen nem lesz velünk többé, nem osztozik örömünkben, nem enyhíti bánatunkat és nem oltalmaz bennünket.

 

Mihály arkangyal, aki csendben teszi a dolgát

 

Amikor elfogy a remény, elszáll az utolsó sóhaj, Mihály arkangyal, a haldoklók angyala teszi csendben a dolgát. Ő a hit, az alázat angyala, a szentkenetek őrzője, ő lesz, aki végig kísér minket az utolsó órán. A néphit szerint Ő az, aki segít a léleknek elhagyni a földi világot, ott van a haldokló mellett és átsegíti lelkét a túlvilágra. Ismerjük a gyász lefolyását, mind megéljük az elutasítást, a sokkot. Elzárkózunk, hol elfojtjuk, hol pedig környezetünkre zúdítjuk a dühünket. Magunkba fordulunk, újra és újra ugyanazokat a kérdéseket, vádakat szajkózzuk, míg egyszer csak rádöbbenünk: most éljük meg a gyászt!

 

Yehudiah, a gyász angyala

 

Vigaszt nem adhat, de segít elviselni és feldogozni a gyászt Yehudiah, a gyász angyala. Yehudiah angyalt fehér gyertya lángja mellett hívjuk magunkhoz, és kérjük, segítsen enyhíteni fájdalmunkat. Segítsen megérteni miért történt, ami történt, de őt kérhetjük arra is, hogy kísérje, vigyázza eltávozott szerettünk lépteit. Hozza el üzeneteit, gondolatait! Ereje a soha el nem múló szeretetben rejlik, hiszen szeretteink nem cserbenhagynak minket, amikor eltávoznak! Menniük kell, és ezt csak akkor tudjuk elfogadni, ha tudjuk, minden, amit adtunk vagy kaptunk örök marad a szeretet által.

 

Elfogadni azt, amin nem tudunk változtatni

 

Yehudiel mellett Chamuel arkangyal segíthet még abban, hogy megszabaduljunk a szívünkben tomboló vihartól. Chamuel tudja, hogy a szeretett lény elvesztése, a vele való kapcsolat hiánya mekkora érzelmi válságot okoz. Ahogyan a gyász egyre nagyobb teret követel a lelkünkből, úgy harcol Ő azért, hogy az érzelmek egy magasabb szintjét megtapasztald és elfogadd azt, amin sajnos nem tudsz változtatni. Ő segít abban, hogy felébredj a gyászból és vedd észre, hányan maradtak körülötted, akiknek most mindennél nagyobb szükségük van rád!

 

 

Az élet megy tovább…

 

Amikor ezt felismerted, akkor leszel képes a lenyugvó napot úgy nézni, hogy tudod: valahol a Föld túloldalán ugyanez a kép a hajnalt, a reményt jelenti. Jeremiel angyal lesz segítségedre abban, hogy a fájdalom romjain térdepelve észre vedd, ha össze is omlott körülötted a világ, az élet megy tovább. A romokon majd virágok nyílnak, az élet teret követel magának a halállal szemben. A sors új próbák elé állít és a legreménytelenebb helyzeteken is átsegít, hogy tovább lépj! Megőrizve a jót és magad mögött hagyva a rosszat!

 

Jeremiel Arkangyal üzenete: szemléld a világot egy mindent tudó gyermek tekintetével! És észreveszed, hogy az igazság mennyire egyszerű. Az elmúlás feletti fájdalom is elmúlik egyszer, és teret ad az életnek. Így újra szeretünk, újra féltünk és gyászolunk, egészen addig, míg egyszer értünk ejtenek majd könnyet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet