A N G  E L H E A R T

Angylak-lak olyan hely, ahol megáll az idő, nem rohansz Te sem....gyógyítanak,segítenek angyali sugallatok, lelked megpihen...lágyan ringató angyalszárnyakkal körül ölel a béke, a csend..........

PÉNZHIÁNY 88276-3-d000006438f697df77611.jpg

Olvasd el napjában többször ezt az angyali üzenetet, hogy biztosan megértsd, mit akarnak veled közölni az Angyalok!

Meglepődnél, ha azt hallanád, hogy nincs véleményünk a pénzről? Mert ez is, mint minden más, ami eltereli a figyelmedet a szentségedről, haszontalan. Mi annak tekintjük, ami. A rombolás eszköze, ha rosszul használják, ugródeszka a nagysághoz, ha megfelelően alkalmazzák. De honnan tudhatod a különbséget, kérdezheted. Most is, ahogy ezeket a szavakat kérdezed, a válasz készen jön a Forrásból, ami eligazít téged. Keresd a pénz helyett a választ ebből a Forrásból, és meglátod a különbséget. Pusztán annyi kell, hogy fordulj el, és vegyél észre egy másik táncot, melyben nem az anyagiasság az egyetlen résztvevő! Tehát látod az előtted heverő választási lehetőségeket? És a sokféle utat, amelyet a földi élet kialakít? Melyik kínálja ezek közül a legnagyobb örömet? És a lehető legnagyobb jutalommal jutalmazod magad?

Nem pénz az, hanem jutalom, amit ezek alatt az évek alatt kerestél. Nem tudtál egyenesen odasétálni ehhez a jutalomhoz, mely olyan gazdag, és soha sem volt tőled megtagadva? Mi tudna neked örömet okozni, ha nem önmagad? A pénz nem! Az emberek nem! Az idő nem! Egyetlen, szabad akaratból fakadó egyszerű döntés, ez a válasz! Ne told félre ezt a választ, csak azért, mert egyszerű. Mert a válasz, mely lényedben nyugszik, türelmesen vár rád e pillanatban is. És a válasz az öröm.

Az angyalok erővel és szeretettel teli üzenetei segítenek gyógyítani hitrendszerünket és gondolkodásunkat. Megtanítanak bennünket arra, hogyan használjuk szellemi érzékszerveinket látásra, hallásra és érzésre, hogy megismerjük a valódi világot, amely káprázatvilágunk gondjai-bajai mögött húzódik. Sok gyakorlati bölcsességet kínálnak nekünk, amelyeket azonnal tudunk alkalmazni. Segítségükkel javíthatjuk baráti és szerelmi kapcsolatainkat, de gyógyírt ajánlanak a munkánkkal és az egészségünkkel kapcsolatos legtöbb gondunkra is. Ha hagyjuk, hogy magával ragadjon szépséges látásmódjuk, képesek leszünk átadni nekik negatív gondolatainkat,
hogy megtisztítsák, majd a legtisztább formájukban visszaadják nekünk azokat.

 


 

 

ÁLLÁSKERESÉS


Tudjuk, hogy ez a helyzet olykor nagy idegességet okoz neked, ugyanakkor számos ok van arra, hogy nagy örömet szerezzen! Mi veled tartunk az igaz harmónia megkeresésében, mert végül is ez a munkánk, és boldogan keringünk körülötted, amikor boldogságodat a miénkkel elegyíted. Amikor versengve az élre törsz, hogy egy bizonyos munkát megszerezz, falba ütközöl önmagadban. Mert ott, ahol verseny van, ott kemény finis is van. Csillapodj le tehát magadban, és halld meg szavainkat, annak legmélyebb értelmét. Engedd, hogy szeretetünk visszhangra találjon benned, miközben körülvesszük aurádat csitító fényünkkel, ami a lágyan suttogó szél ritmusára lassítja pulzusodat.

Nélkülözhetetlen vagy e világban! Lelked mélyén hallanod kell ezt az üzenetet. Nincs vesztegetni való idő, el kell kezdened felvállalni jogos szerepedet, és amikor előretörsz mindenféle mellékutakra, ahol bizonyos állások várnak rád, mi türelmesen várakozunk, noha tudjuk, hogy még nagyobb öröm vár rád valahol belül. Azt hiszed, hogy nehéz neked való munkát találnod. Pedig mi hisszük, hogy ez a neked való munka már e pillanatban is létezik. A közös áldozás lényege a munkádnak: a szeretet adásának és kapásának állandó mozgásban tartása. Engedd, hogy átáramoljék rajtad a szeretet, és akkor az selyemfonálként fog vezetni az utadon, lehetőségeid megszaporodnak majd a másoktól kapott szívességektől, akik mind arra invitálnak, hogy csatlakozz Hozzá jámbor szolgálatban. Úgy érzed, szólítanak, és milyen igazad van! Szólítanak, valóban! Ő, aki szólít téged, int neked gyengéd biztatással, hogy nagy ok van az örömre. Ne hibázz azzal, hogy kívül keresed, mert itt van benned most is! Nincs tehát mitől félned, csak bízzál bennünk, és mi elvezérlünk ahhoz a tökéletes álláshoz, ahol betöltheted mennyei feladatodat. Engedd a rossz ajtót bezáródni, ne próbáld feszegetni napról napra. Csak az életerődet vesztegetnéd vele! Örökre vezetve vagy, ebben biztos lehetsz! A megfelelő munka itt van a számodra, most! Mi elvezetünk téged oda az engedélyeddel. Keresd az örömöt, és mi követni fogunk, nem túl messziről, és nógatunk, hogy haladj előre az utadon. Emlékezz, hogy mindig nagyon szeretnek. A munkád a szeretet, amiben nagyon is járatos vagy.

 


 

angyal-sziv.jpgVÁLTOZÁSOK

 

Amikor lehullanak a falevelek, sírsz-e az évszakok változásán? Talán egy kicsit. Úgy tűnik, nem vagy még kész a váltásra. Úgy érzed, hogy reng a föld a lábad alatt, mintha az életed remegne a szaggató félelemtől? Darabokra törve érzed magad a tanácstalanságtól, hogy milyen irányt vegyél? Változások jönnek az életedbe, és úgy érzed, hogy elveszíted a kontrollt felettük? Ne aggódj! Elértél a megfelelő forráshoz, mely megszabadít téged. Te úgy tekintesz a változásokra, mint az események menetében bekövetkező szünetre, megszakítottságra. Mi úgy tekintünk rá, mint áramló energiára, ami felett mozgásba lendülsz. Az áramló folyó szüntelenül változik, miközben a csónakot viszi a hátán.

Életed változó mozgása is ehhez hasonló, kedves, biztonságosan és gyorsan siklik veled át életed olyan részei felett, amelyeken egyébként nem szerettél volna átmenni. Talán itt az ideje, hogy kényelmesen elhelyezkedj a kabinodban, és élvezd az utazást.
Ne riadj meg a benned és az életedben végbemenő változásoktól! Utazásod minden percében hatalmadban áll a súlypontodat oldalra tolni, és ezáltal finoman irányíthatod a dolgok menetét. Igenis van irányítási lehetőséged a gondolataid és a szándékod által. Akkor találod meg a biztonságodat, ha elengeded magad, és lazítasz, és tudod, hogy minden lehetőség, amire vágysz, ott van az elmédben. Használd bátran ezt az erőt! Lehet, hogy azért keserítened el a körülötted és a benned lévő változások, mert valami olyat képviselnek, amit nem óhajtasz meglátni magadban. Ahelyett, hogy ezen keseregsz, felhasználhatod ezt a lehetőséget arra, hogy kitisztítod a túlcsordult dolgokat, kívül, belül. Ebből a szempontból a változás mindig jó hír. A változás mindig a jobbulás érdekében jön létre

.


 

MAGÁNY

 

Szíved kapuja, ami átengedi a szeretetáramot, üresnek tűnhet, amikor megfeledkezel erről az áramlásról. És az, amiről azt hiszed, hogy üres, tökéletesen telve van most is! Vedd észre a nagyságodat, és ne fordulj el a fénytől, ami eloszlatja az ürességet, és megtölt szeretettel, ami oly valós és örök, hogy semmihez se fogható! Őrizd ezt a szubsztanciát meleg ölelésben, mert csak ez töltheti meg az ürességet tiszta, örök szeretettel, mely át- meg átjár. Vannak itt neked barátaid, csak keresned kell őket, és hidd el, rájuk is találsz! Hány barátot akarsz? Kérj, és megadatik neked, még a mai napon! A kapcsolat, amit keresel, önmagadon belül kezdődik, a saját szent éneddel, való kapcsolattal. Egyesülj tehát magaddal, és kötelezd el magad e mellett a kapcsolat mellett. Azután fogd ezt az ünnepélyes ígéretet, vidd ki magaddal a piacra, és ragyogtasd rá szentségét mindenkire.

Légy csendben egy percig, és érezd, hogy az üresség tovaszáll. Mert semmit sem hozol-viszel ebbe a világba, amit nem nevezhetsz a magadénak. Jelölj ki a szívedben egy helyet a barátság számára, és az megjön. Rombolj le minden gátat, ami a szeretet útját állná, mert te hajlandó vagy beengedni a szeretetet. A szeretet soha nem sebez, és a barátságért kiáltó szavaidat meghallják. Engedj utat az üdvösségnek, hogy átvehesse az irányítást, és az majd egy olyan barátot fog visszatükrözni, aki illik a te rezgéseidhez. Te mindannyiunk barátja vagy, és minden téren nagyra becsülünk téged. Elküldjük neked a tökéletes társaságot, hogy megjelöljük azt a szent pillanatot, amikor még jobban megnyitod szívedet.

 


 

Varázslat a valódi, fizikai fájdalmak elmulasztására

 

A varázslathoz szükséged lesz egy ametisztre, vagy - ha az nincs -, egy darabka fluoritra. Minél tisztább, átlátszóbb, annál jobb. És persze arra, hogy magad elé tudd képzelni az eseményeket. Koncentrálj a fájdalom helyére!

A varázslat menete

Ülj le egy csendes helyre, és és amennyire lehet, ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire.

Fogd az ametisztet, és abban a kezedben tartsd, amelyik közelebb van a fájdalom, vagy sebesülés helyéhez. Ha netán a tested közepe táján érzel kellemetlen fájdalmat, abba a kezedbe fogd a követ, amelyikkel írni szoktál.
Képzelj el egy megnyugtató fényt, ami a lábaidnál gyűlik össze, és próbáld meg gondolatban egyre feljebb, a fejed felé irányítani. Érezd, hogy megtölti a testedet.
És miközben ezt csinálod, mondd a következő szavakat:


Ragyogó fény, tiszta fény
gyógyítsd meg bajomat, kérlek!


Ismételgesd ezt, miközben felfelé mozgatod a fényt a testedben.
Amikor eléred a fejed búbját, terjeszd ki a fényt, hogy az kívülről is körbeölelje a fejedet, úgy félméternyire. Aztán térj vissza oda, ahova a fájdalom koncentrálódik, és minden gyógyító energiádat próbáld oda összpontosítani.

Ha első alkalommal nem sikerül a varázslat, bátran ismételd meg. Hamarosan jobban fogod érezni magad.
A végén ne felejtsd el kimondani: Így legyen!


vedelmi.png

 

VÉDŐVARÁZS


Módszer: Teliholdkor. pontban éjfélkor kell elmondani.

Igézet    :         Isteni fehér fénnyel vagyok körülvéve,

Minden gonosztól megvéd,

Semmi rossz nem érhet engem,

Köszönöm, és így legyen.

VÉDELMEZÉS

Igézet:          Istenek, Istennők, kérlek titeket!

Kérlek, védjétek meg.............(név) -t, mert szüksége van rá,

Ne hasson semmilyen átok reá,

Védjétek meg őt attól mi eddig érte,

Hogy ne kelljen aggódnom érte. 

KÍVÁNSÁG VARÁZSLATA


1.módszer:

Vésd egy gyertyatestbe, röviden tömören a kívánságodat s, mikor meg gyújtod, egy pár percig koncentrálj a kívánságod beteljesülésére. Majd hagyd leégni a gyertyát.

2.módszer:

Írd fel a kívánságodat egy papírra, és ezen igézet mellett égesd el egy égő fehér gyertya fölött.

Igézet :           Meggyullad, fellobban, a láng az égbe csapja,

A tűz, az idő és a szél szárnyán mennyei áldást kap ma.

Holnap reggel a nap az égre írja álmom,

A földre hull és teljesül minden kívánságom.


IGAZMONDÁS VARÁZSLATA

Igézet:            Ha igazságot hallani akarok,

Legyenek nyitottak a szívek és a titkok lezáratlanok!

Mostantól még most lesz újra,

S kiszárad az emlék kútja!

S kik mostan e házban vannak,

Hallják, mint mások igazat vallanak.


HÍVJ FEL

Ezt a varázslatot akkor vesd be ha azt akarod, hogy az ismerősöd felhívjon. Azonban ha a varázslat után sem hív, akkor hagyd a fenébe, ő baja ha nem keres.

Holdfázis: Bármelyik

Nap: Akármelyik nap

Eszközök: Egy darab papír, kék filctoll, a közvetítő angyalok megjelenítésére vagy egy pillangó, vagy egy angyal képe.

Rajzold fel valamelyik jelképet a filctollal egy papírlapra. Fogd a papírt a kezedben és mond ezt:

"Levegő elem, szeretném, ha ....... (az ismerős neve) felhívna engem, ha ő is így akarja.

Kérlek, segíts és küld el ezt az üzenetet ........(megint az ismerős neve) - hoz!"

Ezután a rajz alá írd fel az ismerősöd nevét, a név alá pedig ezt: "Szeretnék hallani felőled. Kérlek, hívj fel!" és ez alá megint a név. Ezután vedd a kezedbe a papírt, hunyd le a szemed, és képzeld el, amint az ismerősöd felveszi a telefonkagylóját és tárcsázza a te számodat. Kérd meg az őrangyalod, hogy juttassa el az üzenetet az ismerősödhöz.

 


 

haz.jpgANYAGIAK, SEGÍT

Szükséged lesz:

 • Egy aranypénzre
 • Egy pár régi cipőre

A világon sokféle különleges jelentősége van a “shoon”-nak – ez a régi skót kifejezés lábbelit jelent –, részben azért is, meg a hatalom jelképének tartják. Az angolszász menyasszony apja lánya satuját az új férj kezébe adja, aki megérinti azzal asszonya fejét, ezzel szimbolizálva, hogy átszállt rá az apai hatalom. A régi korokban a zsidók úgy tartották, hogy a lábbeli kapcsolatban áll a lélekkel. A kifutó hajók után is lábravalókat dobáltak, hogy azútja szerencsés legyen. Ha azt akarod, hogy működjön a jószerencse-varázslat, régi cipőket használj.

A módszer

Egy hétfő reggel tölts fel egy aranypénzt a nap erejével. Emeld az érmét a napsugárba, és mondd a következőket:

“Amit most nézek, sokasodjon, legyen elegendő a vagyonom.”

Csúsztad az aranypénzt a bal cipődbe, majd bújj bele mindkettőbe. Sétálj körbe háromszor az óramutató járásával megegyező irányban, majd vedd le a cipőket, és tedd olyan helyre, ahol senki sem nyúl hozzá. Ismételd meg ugyanezt az elkövetkező három napon. A harmadik napon tedd át a pénzt abba a cipőbe, amelyet általában viselsz. Ragaszd bele, és vedd fel olyan gyakran, amilyen gyakran csak lehet.


JAVÍTHATSZ HANGULATODON

Szükséged lesz:

 • Borsmentateára
 • Borsmentaolajra
 • Egy lavór vízre

A borsmentát (mentha piperita) nagyra becsülték az ősi egyiptomiak, a görögök, a kínaiak, a japánok és a rómaiak is. A görög atléták a versenyek előtt borsmentaolajjal dörzsölték be testüket, hogy izmaik lazábbak legyenek; mások általában illatos frissítőszerként használták. Elnevezése a latin “mente” szóból származik, amely gondolatot jelent: a rómaiak a gondolkodás serkentésére használták. Akár éjjel, akár nappal félrevonulhatsz, ha van egy szabad félórád és elvégezheted ezt a gyógyító rituálét.

A módszer
főzz egy borsmentateát, és hagyd állni 5-10 percig. Ezalatt készíts lábfürdőz; önts 5 csepp borsmentaolajat egy lavór elviselhetően forró vízbe. Módszeresen csináld, csak a feladatra koncentrálj. Az olajat az óramutató járásával megegyező irányban cseppentsd a vízbe, és miközben nézed, hogyan gyűrűzik az olaj, mondd a következőket:


“Oszlasd el a felhőket homlokomról, derítsd lelkemet itt és most.”


Ülj egy kényelmes fotelba, amely körülölel, és miközben lábadat áztatod, kortyolgasd a teát. Hunyd be a szemed, és érezd, hogy a meleg a lábadtól kezdve átjárja a testedet. Amikor elárasztja érzékeidet a borsmenta kellemes íze és illata, úgy érzed, melegség önt el és újjászülettél.

 

SZERENCS AZ ÜZLETI VÁLLALKOZÁSBANsiker1.jpg

Szükséged lesz:

 • Almafaágra
 • Tengervízre vagy sós vízre

A majdnem minden vidéken termő almafát mindenfelé tisztelték és mágikus erőt tulajdonítottak neki. Angliában Arthur király Avalon völgyében, Apple Vale-ben épült fel sebesüléséből. Írországban olyan szentnek tartották az almafákat, hogy nem lehetett pénzért megvenni, mivel az beszennyezte volna, ezért csupán elcserélték valami élő dologgal. Akkor végezd ezt a varázslatot, mielőtt valami üzleti vállalkozásba akarsz kezdeni, és folytasd 28 napon, egy holdhónapon át.

A módszer

Mielőtt nekilátsz az üzleti vállalkozásnak, szerezz néhány almafaágat. Óvatosan érintsd meg a fát, és kérd az áldását, mielőtt letörlöd a gallyat. Áztasd az ágat 28 napig tengervízben, vagy sós vízben, majd szárítsd ki, és dobd tűzre vagy kályhába – mennyei illata lesz! Bár az ág a legjobb, ha nem tudsz szerezni, szárítsd meg néhány szelet almát, rakd illatmécses köré, abba pedig cseppents egy keveset illóolajodból. Közben ismételd meg háromszor:


“Legyen szerencsés a kezem,

És virágozzon, mint az almaág.”

Nemsokára egyre sikeresebb üzleteket fogsz kötni. Ne aggódj, ha csak egy kevés fát égettél, a mennyiségnek nincs semmiféle hatása a szerencse minőségére. 

HOGY TESTED, LELKED HARMÓNIÁBA KERÜLJÖN

Szükséged lesz:

 • Egy madártollra
 • Egy hosszú piros szalagra
 • Piros, kék, zöld, sárga és fehér babszemekre

Az amerikai őslakosok úgy tartják, mindannyian a nagy szellem részei vagyunk. Testünk csak burok, amelyben az a kívánság rejtőzik, hogy mi is, mint minden élőlény, halálunk után visszatérjünk a Földanyához, de lelkünk teljességhez szálljon, a láthatatlan világba. Sokan városban élünk, ahol nincs kapcsolatunk a Földanyával, nem ölel át az Élet Köre. Ezzel a varázslattal visszanyerheted spirituális egyensúlyodat. A vörös, fekete, sárga és fehér szín az emberfajtákat jelképezi, valamint az Élet Körének nagy cikkelyét.

A módszer

Keress egy helyet, ahol magadban lehetsz a természettel. Képzeld el, hogy átsétálsz egy ajtón, és magad mögött hagyod a hétköznapok világát. Lépkedj az óramutató járásával megegyező irányban egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy meg kell állnod. Tégy egy madártollat erre a helyre. Menj tovább, s ha felötlik benned, hogy vissza kell térned arra a pontra, akkor az a te “helyed”. Kör alakban terítsd le a piros szalagot a földre, a madártoll legyen a középpontban. Tegyél színes babokat a körcikkelyekbe. Vedd fel a madártollat, és ülj le a helyére. Nézz körül, és engedd, hogy átjárjon a hely szelleme. Lélegezz mélyeket, szívd be a levegőt, amely minden élőt körülvesz, amely hozzájuk kapcsol téged is. Érezd a szellő fuvallatát az arcodon, a madártollat a kezedben, és azt, hogy egyensúlyban vagy a világgal. Őrizd meg a babokat és a madártollat, hogy olyan gyakran emlékeztessenek erre a szertartásra, ahányszor csak lehet.

 

Bűbűáj mely áldást hoz otthonodra és megvédi azt

 

 

Szükséged lesz:

 • Vörös berkenye-ágakra
 • Egy üveg sörre
 • Egy rövid piros szalagra.

A közhit szerint a vörös berkenyefa angol neve a – rowan – a sakandináv “rúna” kifejezésből származik, amely varázslatot jelent. A vörös berkenye az oltalom fája, évszázadokon át ebből faragták az amuletteket. Gyakran az ősi kőkörök mentén állt, a druidák a fát és teremtését egyaránt a mágikus rituálékhoz használták. Skóciában számos régi házban a kandalló keresztrúdja vörös berkenyéből készült. Május elseje előestéjén vörösberkenye-bogyót kötöttek a tehenek farkára, hogy megóvják őket a gonosz szellemektől.

A módszer:

Törj le két-három vörös berkenye ágat. Körülbelül 25 cm hosszúak legyenek, de ne hosszabbak, mert tilos késsel levágni belőlük. Mielőtt letöröd az ágakat, áldozatként önts sört a fa lábához, és kérd az áldását. Piros szalaggal kötözd össze keresztformára az ágakat. Érintsd meg ezt a talizmánt a homlokodhoz és a szívedhez, majd csókold meg. Vidd át lakásod összes szobáján, és kitárt tenyeredbe helyezve körözz vele. Menj ki háttal a bejárati ajtón, és erősítsd a vörös berkenyét az ajtó fölé. A folyamatos oltalmazás érdekében ismételd meg ezt a rituálét a fizetésnapokon. Ha még inkább méltányolni akarod a fa szépségét és hatékonyságát, ültess vörös berkenyét a házad mellé, vagy egy nagy cserépbe, amit úgy helyezz el, hogy érjék a reggeli nap sugarai.

Lélekfrissítő

Az ősi druida hiedelmen alapuló varázslat lélekfrissítő hatású...

Szükséged lesz

 • Szárított vagy friss verbénalevelekre
 • Rózsa-, szantálfa- és napraforgóolajra
 • 2 kék gyertyára

A verbéna (Verbena officialis) a druidák legszente3bb növényének számított. Verbénával tisztították meg az oltárokat, azzal jövendöltek, amulettként is viselték, és alapvető szerepet játszott varázslataikban. A verbéna a boszorkányperek során is szóba került, mivel a közhit szerint láthatatlanná tette a birtokosát, és megajándékozta a repülés képességével is. Ettől a varázslattól biztosan felfrissülsz.

A módszer

Telihold idején gyűjts vagy vásárolj verbénaleveleket. Este menj ki egy holdfényes helyre, majd nézz a holdra, helyezd a verbénát a kitárt tenyeredre, és ismételgesd a következő szavakat:

“Itasd át szent füvemet a fénnyel, hogy erőt adjon nappal és éjjel.”

Miután a verbéna feltöltekezett energiával, bármikor felhasználhatod. Mielőtt nekilátsz a masszázsnak, dobd a leveleket forró vízbe, és hagyd ázni 10 percig. Ez alatt önts 2 csepp rózsaolajat és 5 csepp szantálfaolajat 25 ml napraforgóolajba. Szűrd le a verbénafőzetet, öntsd a fürdővízbe és várj 10 percig, amíg a főzet eloszlik a vízben. Egy kék gyertyákkal megvilágított meleg szobában masszírozd át magad az olajjal. A lábadnál kezdd, a bokádtól a csípőd felé. Végül tedd a kezedet a lehunyt szemedre, és néhány másodpercig lélegezz mélyeket.


SEGÍT  A  DEPRESSZIÓ  LEKÜZDÉSÉBEN

Hozzávalók

Szárított vagy friss verbénalevelek,
- rózsa-, szantálfa-, és napraforgóolaj,
- 2 db kék színű gyertya.


Előkészületek
Lehetőleg teliholdkor végezd el az előkészületeket, mert ilyenkor mindent könnyebb feltölteni energiával. Gyűjts, vagy vásárolj néhány verbénalevelet, és várd meg az estét. Amikor leszáll a sötétség, menj ki egy olyan helyre, ahonnan jól látod a Holdat, és elég élesen megvilágít. Helyezd a verbénát a kitárt tenyeredre, és kezdd el mormolni a következő varázsigét:


„Itasd át szent füvemet a fénnyel,
hogy erőt adjon nappal és éjjel.”


Ez alatt a verbéna folyamatosan töltekezik energiával. Ha úgy érzed, hogy teljesen feltöltődött, hagyd abba a varázsige ismétlését. Most már bármikor felhasználhatod a feltöltekezett növényt. Amíg azonban nincs rá szükséged, tedd el olyan helyre, ahol nem zavarja semmi, és sötét van, pl. a szekrény mélyére.


A bűbáj menete

Ha úgy érzed, hogy eluralkodott rajtad a depresszió érzése, vagy letört és szomorú vagy, vedd elő a Hold energiájával feltöltött verbénaleveleket, és dobd őket forrásban lévő vízbe. Kb. 10 percig hagyd ázni. Ez idő alatt önts 25 ml napraforgóolajba 5 csepp szantálfaolajat és 2 csepp rózsaolajat. Szűrd le a verbénafőzetet, és öntsd a fürdővizedbe. Várj legalább 10 percet, amíg teljesen eloszlik a vízben.


Közben gyújtsd meg a kék gyertyákat, és alaposan kend be egész testedet az olajjal. Kezdd a lábadnál, és szép lassan haladva felfelé, dörzsöld bőrödbe az illatos olajkeveréket. Végül maradj nyugodtan, csukd be a szemedet, és néhány másodpercig lélegezz mélyeket. Ezután merülj el a verbéna főzettel dúsított fürdővízben, és addig maradj benne, amíg jól esik.

Meglátod, utána olyan leszel, mintha kicseréltek volna. Nyoma sem lesz a depressziónak és a melankóliának.

 

 

SZÁMŰZNI A BETEGSÉGET


Ez egy nagyon rövid, gyors és egyszerű varázslat.
Meg lehet csinálni bárhol, bármikor (bár ehhez legjobb idö a fogyó hold a legjobb, mint az idő, száműzve mágia).
Minden, amire szükséged van, akarat, gyógyulásodban hini(szem előtt tartani ez segít,), és az ujjadal (Leírom)
Rajzolj egy ötszöget száműzve a levegőben a mutatóujjaddal. Ezt a rajz egy öt
ötágú csillag visszafelé (az ellenkező irányba, amit általában rajzolni, nem fejjel lefelé)

Döntetlen, miközben mondjad.:


Legyen ez a pentagram száműzni minden az egészség, a negativitás a (a nevet). Nincs külön

 


 

 

AUTÓD ÁLDÁSA

Elhagyása előtt egy hosszú útra, megáldja az autó.

Séta az óramutató járásával megegyező, és megvizsgálja a test, az ablakok, a kerekek, és így tovább.

Képzeld magad halmoz fel egyre több és több energiát benned minden lélegzet, amit

venni, majd lélegezzen ki az összes energiát, rögzítjük az egyes autó része.

 

Mondd hangosan,

 

"Május védelme az Úr, és a hölgy legyen, és erről a járművet,

hogy azt meg minket biztonságos úti célunk. Tehát mote azt! "15312_kulcs_sikerkulcsa.jpg

MÁGIKUS FOGYÁS


Állj a tükör előtt, és tedd a kezed a gyomrodra. Chant ezeket a szavakat mond.:

Istennő hallani a hivatkozhat,
Győződjön meg a tömeg azt akarták meghallani,
Ez a méret az, hogy nagy nekem,
A mérete (a kívánt méretet, hogy) Azt akarom, hogy,
Tehát Mote It Be

Ez után egy furcsa érzés lesz a gyomorban és a ruha nagy lesz, (eléri azÖnnek a megfelelő méretet) a 6-7 óra alatt. Ezt már kipróbálták és igazán jól működik , a barátom is kipróbálta ezt, és fogyott!.

imagesp.jpg

 

Asztali nézet